עוגת ספוג עם קרם כתום ותותים
עוגת ספוג עם קרם כתום ותותים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם עמילן תפוחי אדמה, סוכר, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: עוגת ספוג לימון עם תותים מזוגגים, עוגת ספוג ביצה ברווז עם שמנת ותותים, ו תותים קרם ספוג עוגת רול.
הוראות
כדי להכין עוגה, במקום הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה 5 דקות או עד עבה וחיוור.
מניחים 8 חלבונים ביצה בקערה גדולה נפרדת; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה 3 דקות או עד פסגות נוקשות טופס, באמצעות מקצף נקי, יבש. מקפלים בעדינות חלבונים לתוך תערובת חלמון ביצה.
לנפות יחד קמח שקדים, ארוחה עוגה, ועמילן תפוחי אדמה 1/4 כוס; לקפל בעדינות לתערובת ביצה.
מעיל 2 (8 x 2 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מתכת עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול. הבלילה כפית לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מחבתות הפוכות על מתלה חוט; עוגה מגניב לחלוטין מחבתות הפוכות.
כדי להכין קרד, מקום קליפת תפוז, מיץ תפוזים, 1/2 כוס סוכר, 1 עמילן תפוחי אדמה כף, ו 3 ביצים בסיר קטן; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מניחים מחבת על אש בינונית נמוכה; לבשל במשך 6 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן. כף מקופלת לתוך קערה, ומניחים לעטוף פלסטיק על פני השטח של קרד. לְצַנֵן.
לשחרר עוגות מצדדים של מחבתות באמצעות מרית מתכת צרה.
מניחים שכבת עוגה 1, במהופך, על צלחת.
מורחים חצי קרד על עוגה, ומסדרים חצי תותים מעל קרד. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה, במהופך.
מורחים את שאריות הקרד על העוגה. מסדרים חצאי תות הנותרים על קרד.