עוגת ספוג פשוטה וטעימה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ספוג פשוטה וטעימה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ביצים, מרגרינה, קמח עצמי עולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו מטבל פירות טעים ופשוט, לחמניית הקינמון הטובה ביותר : פשוטה, קלה וטעימה, ו פיצה ארוחת בוקר פשוטה וטעימה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת עוגה בגודל 8 אינץ ' וקו עם עיגול של נייר קלף.
הכה את המרגרינה וסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג בתערובת המרגרינה לפני הוספת הביצה הבאה. מקפלים את הקמח עד שיישארו רק גושים קטנים; יוצקים למחבת המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.