עוגת עוף של אמא
פאי עוף של אמא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 9 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, עוף, מאפה פאי כפול קרום, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. נסו מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, קמח, מלח ופלפל בחמאה מומסת עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ויוצקים למחבת מרק עוף וחלב; הביאו את התערובת לרתיחה ובשלו להסמיך מעט, בערך 1 דקה.
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים עוף, אפונה וגזר ותפוחי אדמה לתערובת המרק.
לחץ על מאפה פאי אחד לתחתית תבנית פאי עמוקה.
יוצקים את תערובת המרק למאפה הפאי. למעלה עם המאפה שנותר ולחץ על הקצוות יחד ליצירת חותם.
חותכים כמה חריצים לתוך המאפה העליון.
מניחים צלחת פאי על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מזהיב, כ -30 דקות.
תן לעוגה להתקרר ומילוי מסמיך בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 20 דקות לפני החיתוך.