פאי עוף של אמא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 9 אוהדים. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, עוף, מאפה פאי כפול קרום, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. נסו מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, קמח, מלח ופלפל בחמאה מומסת עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מסירים את המחבת מהאש ויוצקים למחבת מרק עוף וחלב; הביאו את התערובת לרתיחה ובשלו להסמיך מעט, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים עוף, אפונה וגזר ותפוחי אדמה לתערובת המרק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה וגזר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
לחץ על מאפה פאי אחד לתחתית תבנית פאי עמוקה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
6
יוצקים את תערובת המרק למאפה הפאי. למעלה עם המאפה שנותר ולחץ על הקצוות יחד ליצירת חותם.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
7
חותכים כמה חריצים לתוך המאפה העליון.
8
מניחים צלחת פאי על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקרום מזהיב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
תן לעוגה להתקרר ומילוי מסמיך בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 20 דקות לפני החיתוך.