עוגת פאדג'חמאת בוטנים
עוגת פאדג'חמאת בוטנים דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 510 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר, תמצית vanillan, חלב חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת חמאת בוטנים, עוגת פאדג'חמאת בוטנים, ו עוגת פאדג'חמה עם רוטב חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
Combine flour, white sugar, and baking soda in a large mixing bowl; set aside.
Melt 1 cup butter or margarine in a heavy saucepan; stir in 1/2 cup cocoa. Stir in buttermilk, and eggs until well blended. Cook over medium heat, stirring constantly, until mixture boils.
Mix into flour mixture, stirring until smooth. Stir in 1 teaspoon vanilla.
Pour batter into a greased and floured 13 x 9 inch baking pan.
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 20 to 25 minutes, or until an inserted wooden pick comes out clean. Cool 10 minutes on a wire rack. Carefully spread peanut butter over warm cake. Cool completely.
Combine 1/2 cup butter or margarine, 1/4 cup cocoa, and buttermilk in a small sauce pan. Bring to a boil over medium heat, stirring constantly.
Pour over confectioners' sugar, stirring until smooth. Stir in 1 teaspoon vanilla.
Spread chocolate frosting over peanut butter on cake.