עוגת פאדג'מנטה דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם כל מטרה קמח, סודה לשתייה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת פאדג'מנטה, עוגת פאדג'מנטה, ו עוגת פאדג'מנטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים קקאו בקערה בינונית; לטאטא ב 1 2/3 כוסות מים רותחים. תערובת קקאו מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להכות בסוכר, ואז וניל. הכה בביצים 1 בכל פעם. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו ב 2 תוספות. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.