עוגת פאדג'מנטה דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 905 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם כל מטרה קמח, סודה לשתייה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת פאדג'מנטה, עוגת פאדג'מנטה, ו עוגת פאדג'מנטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח שלושה מחבתות עוגה בקוטר 9 אינץ 'עם 1 1/2 אינץ' - צדדים גבוהים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא קמח, סודה לשתייה ומלח בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים קקאו בקערה בינונית; לטאטא ב 1 2/3 כוסות מים רותחים. תערובת קקאו מגניב לטמפרטורת החדר, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד רכות. בהדרגה להכות בסוכר, ואז וניל. הכה בביצים 1 בכל פעם. במהירות נמוכה, להכות בתערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו ב 2 תוספות. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 25 דקות. עוגות מגניב מחבתות 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
חותכים סביב עוגות כדי לשחרר; להפוך על מדפים. מגניב לגמרי.
1
מערבבים שוקולד לבן, 3/4 כוס שמנת מתוקה ושמנת חמוצה בסיר בינוני כבד. מערבבים על אש נמוכה רק עד שוקולד נמס וחלק.