עוגת פאונד בטטה עם ציפוי מרשמלו
עוגת פאונד בטטה עם ציפוי מרשמלו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת הבטטה של אמא עם ציפוי קרם חמאה מרשמלו, קאפקייקס בטטה עם ציפוי מרשמלו קלוי, ו עוגות פאי בטטה עם ציפוי מרשמלו.
הוראות
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בטטות ווניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, אגוז המוסקט, הקינמון והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה קטנה, חמאת שמנת וסוכר ממתקים. מקציפים קרם מרשמלו ווניל.
מגישים עוגה חמה עם מנה של ציפוי.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "