עוגת פאונד בטטה עם ציפוי מרשמלו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 16. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך גדולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: עוגת הבטטה של אמא עם ציפוי קרם חמאה מרשמלו, קאפקייקס בטטה עם ציפוי מרשמלו קלוי, ו עוגות פאי בטטה עם ציפוי מרשמלו.
הוראות
1
בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכרים עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים בטטות ווניל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרי תות שדה ברגל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, אגוז המוסקט, הקינמון והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סוכריות מצילות חיים
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מעבירים ל -10 אינץ ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת כדי להתקרר לחלוטין.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "