קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת פאונד עם Grand Marnier-משמשים עלומים

עוגת פאונד עם Grand Marnier-משמשים עלומים
צריך קינוח צמחוני? עוגת פאונד עם משמשים עלומים Grand Marnier יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 762 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לך הל טחון, סוכר מגורען, grand marnier, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת פאונד עם Grand Marnier-משמשים עלומים, Grand Marnier Cranberry Pound Cake, ו עוגת Grand Marnier.

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור; מחממים ל 325°f. חמאה ומחבת קמח.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לטאטא מלח, קרם של טרטר, הל, ו 3 כוסות קמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, להכות 2 כוסות חמאה עד אור מאוד ורך, על 5 דקות. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להוסיף סוכר superfine. הגדל את המהירות לגבוה והכה עד בהיר מאוד וקרם, 6-8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Superfineסוכר Superfine
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה כדי להתמזג בין תוספות. מקציפים בשמנת ווניל. להפחית את המהירות עד נמוך; בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב עד בשילוב בעיקר. לסיים ערבוב עם מרית גומי רק עד בשילוב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים עוגה, מסתובב באמצע, עד העליון הוא חום זהוב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, 70-80 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להעביר מחבת מתלה תיל; לתת עוגה להתקרר לחלוטין לפני היציאה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה 3 ימים קדימה. אחסן היטב בטמפרטורת החדר.
1
להביא Grand Marnier, סוכר מגורען, ו 2/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Grand MarnierGrand Marnier
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים משמשים וג ' ינג ' ר, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים בעדינות עד שמשמש רך מאוד, 20-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
בואו מגניב.
4
הסר ג ' ינג ' ר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
5
מגישים עוגה עם משמשים וסירופ וקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
6
לעשות קדימה: משמשים ניתן לחלוט 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)קרם טרטרקרם טרטר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות משמשים מיובשים (אודותכוסות משמשים מיובשים (אודות6largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד למחבתקמח לכל מטרה, ועוד למחבת11 1/21 1/2" חתיכת זנגביל קלוף, פרוס1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקGrand MarnierGrand Marnier1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(יכול להיות או להרחיק)הל קרקעהל קרקע1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12ריבס, קצוץ טרי או קפואקרם מוקצף קל (להגשה)קרם מוקצף קל (להגשה)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר superfineסוכר superfine4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(4 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, ועוד למחבת(4 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר, ועוד למחבת11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס