עוגת פודינג הודית עם קרם מולסה יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן צמחי, שמנת, רום וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פודינג הודי עם גלידת אגוז מוסקט, מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, ו מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות. מעיל 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם תרסיס בישול ללא שומן; שורה תחתונה עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול, ולהניח פאן בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מערבבים תחילה 6 מרכיבים (סוכר חום דרך וניל) בקערה גדולה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מערבבים קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, תבלינים ומלח בקערה אחרת; מערבבים היטב, ומניחים בצד.מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר חום, להכות עד פסגות נוקשות טופס.מקפלים בעדינות חלבונים ביצה תערובת קמח תירס לסירוגין לתוך תערובת מולסה, מתחיל ומסתיים עם חלבונים ביצה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
3/4 כפית מולסה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
בואו מגניב 10 דקות במחבת על מתלה תיל. לשחרר את העוגה מן הצדדים של מחבת, באמצעות מרית מתכת צרה, ולהפוך על מתלה חוט. בזהירות לקלף את נייר שעווה; בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
תפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים עוגה על צלחת הגשה; לנפות 2 כפיות אבקת סוכר על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
8
מניחים גבינת שמנת בקערה, ומכים במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Laurenz V מילואים מקסים Gruner Veltliner. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.