עוגת פודינג לימון Mincemeat
עוגת פודינג לימון Mincemeat דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1068 קלוריות. אם יש לך חמאה, סוכר, חלב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו פשטידת בשר טחון, פשטידות פודינג בשר טחון, ו עוגת פודינג קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים בשר טחון באופן שווה על החלק התחתון של מאפה 10 אינץ ' unbaked במחבת. הגדר מחבת במחבת פיצה מרופדת בנייר כסף 12 אינץ ' או 10 על ידי 15 אינץ תבנית אפייה.
גרגר 1 כף של פיל (חלק צהוב בלבד) מן הלימון. Ream 3 כפות מיץ.
בקערה, מערבבים סוכר וקמח.
מקציפים בחלב, חמאה, ביצים, קליפת לימון ומיץ לימון. בזהירות לשפוך תערובת על mincemeat.
אופים בתנור 375 עד רפרפת בקושי כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות, 45 עד 55 דקות (35 עד 45 דקות בתנור הסעה). אם עוגה מחממת מהר מדי (לבדוק לאחר 15 דקות), לכסות באופן רופף עם נייר.
בואו להתקרר על מדף, חשוף, על 2 שעות.