עוגת פודינג מוקה שובבה היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. אם יש לכם קפה אספרסו מיידי, אפיית קקאו, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו פודינג מוקה שובב, עוגת פודינג לימון חצוף, ו עוגת פודינג מוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. בקערה בינונית, מערבבים קמח, 3/4 כוס סוכר, 2 כפות קקאו, 1 כף קפה אספרסו, אבקת האפייה ומלח. מערבבים בכל מרכיבי העוגה שנותרו עד מעורבב היטב; להפיץ במחבת מרובעת 9 אינץ ' ungreased.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הפודינג למעט חלב; מפזרים באופן שווה על בלילת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים חלב חם מאוד על תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
אופים 35 עד 45 דקות או עד שהמרכז מוגדר ומוצק למגע. אם תרצה, במקום לסכל או גיליון עוגיות על מתלה תנור נמוך מתחת לעוגה כדי לתפוס כל נשפך. כדי לשרת, כפית עוגה חמה לתוך מנות קינוח. אם תרצה, למעלה עם יוגורט קפוא ו / או פטל.