עוגת פודינג מרשמלו-שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. אם יש לך אם יש לכם עוגת השטן, qt. חלב, מרשמלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פודינג שוקולד ועוגות מרשמלו קלויים, שש שכבות עוגת שוקולד עם מילוי מרשמלו קלוי & ציפוי שוקולד מלט, ו עוגת שוקולד שש שכבות עם מילוי מרשמלו קלוי וציפוי שוקולד מלט (מתכונים דומים).
הוראות
הכן עוגת הבלילה ואופים במחבת 13x9 אינץ ' לפי הוראות על החבילה. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות. פירס עוגה ב 3/4 אינץ ' במרווחים עם ידית של כף עץ, באמצעות מפנה תנועה לעשות חורים גדולים.
מקציפים תערובות פודינג וחלב בקערה גדולה עם להקציף 2 דקות. מיד לשפוך חצי הפודינג באופן שווה על עוגה חמה.
בואו נשאר פודינג לעמוד 5 דקות. או עד מעט מעובה; להפיץ על העוגה. למעלה עם מרשמלו. להכניס למקרר 1 שעה.
מטאטא חום כאשר מוכן להגיש עוגה. עוגת צלייה, 6 סנטימטרים מחום, 1 עד 2 דקות. או עד שמרשמלו יהיה בצבע חום זהוב. מגניב במקצת.