קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג משולשת שוקולד עם קרם קפוצ'ינו

עוגת פודינג משולשת שוקולד עם קרם קפוצ'ינו
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, פודינג שוקולד משולש, ו פודינג שוקולד משולש.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. טוחנים דק קרקרים, סוכר ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מוסיפים חמאה ומתמזגים כדי להרטיב פירורים. בחוזקה הקש תערובת לתוך צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
אופים עד ערכות קרום, על 8 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
להקציף סוכר, קקאו, קורנפלור בסיר בינוני כבד. בהדרגה לטאטא 1 חצי כוס וחצי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להקציף הנותרים 2 1/2 כוסות חצי וחצי חלמונים.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים שוקולד וחמאה, מקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מעביר מילוי לקרום. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של מילוי וצינה עד מילוי סטים, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
לנצח את כל החומרים בקערה גדולה עד פסגות טופס. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. Rewhisk להתעבות לפני ההגשה, במידת צורך.)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקלפים פלסטיק מעוגה.
3
חותכים עוגה לחתיכות. כפית של שמנת על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
4
מקשטים עם פולי אספרסו מצופים שוקולד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1
פולי אספרסו מצופים בשוקולד נמכרים בחנויות מיוחדות, בחנויות לכלי בישול ובברי קפה.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה