עוגת פודינג משולשת שוקולד עם קרם קפוצ'ינו
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג שוקולד, פודינג שוקולד משולש, ו פודינג שוקולד משולש.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. טוחנים דק קרקרים, סוכר ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה ומתמזגים כדי להרטיב פירורים. בחוזקה הקש תערובת לתוך צלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'.
אופים עד ערכות קרום, על 8 דקות. מגניב.
להקציף סוכר, קקאו, קורנפלור בסיר בינוני כבד. בהדרגה לטאטא 1 חצי כוס וחצי.
להקציף הנותרים 2 1/2 כוסות חצי וחצי חלמונים.
לטאטא מעל חום בינוני-גבוה עד התערובת מתעבה רותחים, לטאטא כל הזמן, על 12 דקות.
מוסיפים שוקולד וחמאה, מקציפים עד מומסים וחלקים.
מעביר מילוי לקרום. לחץ על פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של מילוי וצינה עד מילוי סטים, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
לנצח את כל החומרים בקערה גדולה עד פסגות טופס. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. Rewhisk להתעבות לפני ההגשה, במידת צורך.)
חותכים עוגה לחתיכות. כפית של שמנת על כל פרוסה.
מקשטים עם פולי אספרסו מצופים שוקולד ומגישים.
פולי אספרסו מצופים בשוקולד נמכרים בחנויות מיוחדות, בחנויות לכלי בישול ובברי קפה.