עוגת פודינג של אמא
עוגת פודינג של אמא דורש על 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מעטפת מאפה לא אפויה, אגוז מוסקט טחון, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. ו 3 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך עצום מרהיב ציון של 22%. עוגת פודינג של אמא, עוגת פודינג של אמא, ו עוגת הריבס של אמא שלי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מרפדים מעטפת מאפה לא מסומנת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים בחום של 450 למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 5 דקות יותר.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מפרידים ביצה אחת; הניחו את הלבן בצד. בקערה קטנה מקציפים את החלמון ואת הביצים שנותרו רק עד לאיחוד. מערבבים פנימה את הסוכר, המלח והווניל. מערבבים חלב. מקציפים חלבון ביצה שמור עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים לתערובת ביצים.
בזהירות לשפוך לתוך קרום. מכסים את הקצוות של העוגה בנייר כסף.
אופים בחום של 350 למשך 25 דקות.
הסר נייר כסף; אופים 15-20 דקות יותר או עד שסכין שהוכנסה ליד המרכז יוצאת נקייה. מצננים על רשת.
מפזרים אגוז מוסקט. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג]()
שאטו שנטל קציר מאוחר ריזלינג