קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות0
מגזין

עוגת פודינג תחתית בראוני

עוגת פודינג תחתית בראוני
המתכון עוגה פודינג התחתון בראוני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 70 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ציפוי קצפת, שוקולד חצי מתוק של בייקר, פודינג מיידי בטעם שוקולד ג'לי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מנטה פודינג צ'יה עם תחתית בראוני, עוגת גבינה עם תחתית בראוני, ו עוגת גבינה עם תחתית בראוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה גדולה למיקרוגל על 2 דקות גבוהות או עד חמאה מומסת. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים סוכר, ביצים ווניל; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
אגוזיםאגוזים
3
מורחים לתוך משומן 9 אינץ צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
4
אופים 25 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירורי fudgy. אל תיקח יותר מדי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
5
יוצקים חלב לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להוסיף תערובות פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
בואו לעמוד 2 דקות.
8
מורחים על עוגה. למעלה עם ציפוי מוקצף; מפזרים שוקולד מגורד. מקררים עד שמוכנים להגיש. חנות שאריות עוגה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
שוקולדשוקולד
מורחיםמורחים