עוגת פודינג תחתית בראוני
המתכון עוגה פודינג התחתון בראוני יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 70 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ציפוי קצפת, שוקולד חצי מתוק של בייקר, פודינג מיידי בטעם שוקולד ג'לי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מנטה פודינג צ'יה עם תחתית בראוני, עוגת גבינה עם תחתית בראוני, ו עוגת גבינה עם תחתית בראוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מיקרוגל שוקולד וחמאה בקערה גדולה למיקרוגל על 2 דקות גבוהות או עד חמאה מומסת. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
מוסיפים סוכר, ביצים ווניל; מערבבים עד מעורבב היטב. מערבבים בקמח ואגוזים.
מורחים לתוך משומן 9 אינץ צלחת עוגה.
אופים 25 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירורי fudgy. אל תיקח יותר מדי. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
להוסיף תערובות פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות.
מורחים על עוגה. למעלה עם ציפוי מוקצף; מפזרים שוקולד מגורד. מקררים עד שמוכנים להגיש. חנות שאריות עוגה במקרר.