עוגת פודינג תפוחים
עוגת פודינג תפוחים יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 12%. נסו עוגת פודינג תפוחים, עוגת פודינג תפוחים, ו עוגת פודינג תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק תפוחים קצוצים עם מיץ לימון בקערה בינונית.
מוסיפים סוכר חום, מערבבים היטב למעיל.
מערבבים יחד תערובת פנקייק וופל, סוכר מגורען וקינמון בקערה בינונית; מערבבים בחלב, חמאה ווניל. מקפלים תערובת תפוחים וכל מיצים שהצטברו לתוך הבלילה.
מורחים לתוך מחבת מרובעת משומנת קלות 8 אינץ'.
מיץ תפוחים במיקרוגל בכוס 2 כוס מדידה בגובה 2 עד 3 דקות או עד רותחים. באמצעות כפית, בעדינות לטפטף מיץ תפוחים חם על הבלילה במחבת. (חלק הבלילה עשוי לצוף פעם מיץ הוא הוסיף.)
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד שכבת עוגה יוצרת על גבי שכבת מעיינות שכבה בחזרה כאשר נגע.
בואו להתקרר על מתלה תיל 25 דקות.
מגישים חם עם גלידה, אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו הפנקייק המלא המקורי של דודה ג ' מינה וופל