קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג תפוחים

עוגת פודינג תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב בינונית מערבבים חמאה או מרגרינה, סוכר וביצים. הכה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים רסק תפוחים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
ונילוניל
4
מערבבים היטב.
5
יוצקים תערובת פודינג לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
פודינגפודינג
6
מפזרים ראש קל עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות או עד שנקבע במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור