עוגת פודינג תפוחים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת פודינג קוקוס, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
בקערת ערבוב בינונית מערבבים חמאה או מרגרינה, סוכר וביצים. הכה עד חלקה.
מוסיפים רסק תפוחים ווניל.
יוצקים תערובת פודינג לתוך קליפת עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 40 דקות או עד שנקבע במרכז.