קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג תפוחים-לחם

עוגת פודינג תפוחים-לחם
עוגת פודינג עם לחם תפוחים יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 323 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, קינמון טחון, לחם קינמון וצימוקים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ, פודינג לחם תפוח-אגוז, ו פודינג לחם תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F. חמאה 8 אינץ 'מרובע תבנית אפייה קו עם לסכל, משאיר 2 אינץ' overhang מכל הצדדים; חמאה לסכל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את רסק התפוחים, צימוקים, גרידת לימון וקינמון בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקציפים את החמאה המומסת, החלב והחלמונים בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
4
לטבול חצי פרוסות הלחם בתערובת הביצה ואת השכבה במחבת מוכן, זמירה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מורחים את תערובת רסק התפוחים על הלחם. טובלים את פרוסות הלחם הנותרות בתערובת הביצים ובשכבה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
אופים עד תערובת הביצים מוגדר הלחם הוא זהוב, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, לנצח את החלבונים ביצה סוכר ממתקים בקערה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מורחים את שימורי משמש על גבי העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
9
מורחים את תערובת ביצה לבן על גבי משמר, ויוצרים פסגות עם החלק האחורי של כף. חזור לתנור עד שהקצפת תהיה זהובה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
תן לעוגה להתקרר במחבת, כ 1 שעה. הרם מתוך המחבת באמצעות רדיד לחתוך לריבועים.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי