עוגת פולנטה כתומה עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב
עוגת פולנטה כתומה עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, תמצית ונילן, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת וניל-חמאה עם פטל וציפוי תפוזים-גבינה, לחם עוגת חמאה ריחני כתום, ו עוגת פולנטה עם אוכמניות ותירס טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 177°. חמאה 9 x 5 x 3 אינץ מחבת כיכר מתכת. מחבת אבק עם קמח; לנצל את עודף.
לטאטא 1 1/4 כוסות קמח, פולנטה, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות סוכר, חמאה, קליפת תפוז בקערה גדולה עד רכות, על 2 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בוניל.
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם יוגורט 2 תוספות, להכות רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים עוגה עד הזהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות.
העברה ל rack; מגניב במחבת 5 דקות. הפעל סכין סביב קצוות עוגה כדי לשחרר. הפוך עוגה על מתלה, ולאחר מכן הפוך שוב על מתלה (למעלה בצד). מגניב לגמרי. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.
חותכים את העוגה לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'; מגישים עם שזיפים בניחוח וניל ואוכמניות וגלידת חלב.