פאי פוסום עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה משמש 8. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלב, גבינת שמנת, תערובת פודינג שוקולד ותמצית ונילן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה די רע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי דובדבנים של מחוז הדלת עם קרום פאי ביתי ללא גלוטן, פאי דובדבנים קלאסי עם קרום פאי שמן קוקוס חדור קינמון, ו פאי פודינג דובדבן מכוסה שוקולד-פאי פייט או פרפה.
הוראות
1
בקערה קטנה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. כף לקרום.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
וין סנטו, קציר מאוחר ריזלינג ולמברוסקו דולצ ' ה הם הבחירות המובילות שלי לפאי. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. אתה יכול לנסות כרמים קציר מאוחר ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
כרמים קציר מאוחר ריזלינג
בצבע צהוב בהיר, האף נפתח בניחוחות של אננס טרי, נקטרינה עסיסית ותווי הדרים. היין מצפה במלואו את החיך המבטא טעמים תוססים של פריחת תפוז, תפוח סבתא סמית ' טארט וחלת דבש. גימור ארוך מציג את האיזון המושלם של מתיקות וחומציות מעוררת פה, ומזמין לגימה נוספת.