עוגת פטיפורים
אם יש לכם עוגת פאונד, חלב, ציפוי וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת רסק התפוחים הראשונה של התינוק ופטיפורים, פטיפורים, ו פטיפורים (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס עוגה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מורחים ריבה על פרוסות העוגה ולאחר מכן למעלה עם תותים פרוסים.
חותכים פרוסות עוגה לתוך עיגולים 1 אינץ וכוכבים ולהניח בצד.
להפריד את הציפוי לתוך 3 קערות ולהוסיף צבע מאכל כדי להגיע לצבעים הרצויים (1 עד 2 טיפות של אדום כדי להפוך ורוד, 1 עד 2 טיפות של ירוק כדי להפוך seafoam ו 1 עד 2 טיפות של חום לעשות שמנת). הפוך זיגוג על ידי שילוב של סוכר וחלב בקערה בינונית. להפריד את הזיגוג לתוך 3 קערות וגוון כל אחד כדי להתאים את צבעי הזיגוג.
מניחים לחתוך-outs עוגה על מתלה חוט. מלא 3 שקיות פלסטיק resealable מצויד עם קצה כוכב עם כל צבע של ציפוי ולאחר מכן צינור הרצוי ציפוי מעל. באמצעות בלר מלון, להוסיף כף גלידה ולאחר מכן כריך לגזור.
בואו להגדיר זיגוג. צינור כוכב על גבי כל פטי ארבעה עם צבע המקביל של הדובדבן.
מקשטים עם פרוסת תות קטנה.