עוגת פטל
המתכון פטל טריפל יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 3 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת פטל, עוגת פטל, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1/2 כוס סוכר, עמילן תירס ומלח בסיר 3 ליטר. מערבבים בהדרגה חלב ושרי.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. בהדרגה מערבבים לפחות חצי מהתערובת החמה לחלמונים, ואז מערבבים בחזרה לתוך תערובת חמה בסיר. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בחמאה ווניל. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות, אבל לא יותר מ -24 שעות.
פיצול ladyfingers אופקית במחצית; להפיץ כל מחצית עם שימורי פטל.
שכבה אחת-רבע של ladyfingers, לחתוך צדדים למעלה, 1 1/2 כוסות של פטל וחצי של פודינג בקערה 2 ליטר. חזור על שכבות פעם באמצעות הנותרים 1 1/2 כוסות פטל. סדר ladyfingers הנותרים סביב קצה הקערה במצב זקוף עם צדדים לחתוך לכיוון המרכז. (ייתכן שיהיה צורך להקל בעדינות אצבעות גברת למטה לתוך פודינג על 1 אינץ ' כך שהם נשארים זקופים.)
מקציפים שמנת 2 כפות סוכר בקערה בינונית צוננת עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה; להפיץ על קינוח.
מפזרים שקדים. מכסים ומקררים עד תקופת המאסר.
מקשטים עם פטל נוסף ועלי נענע. מכסים ומקררים כל קינוח שנותר.