עוגת פטל היא מתכון סקוטי המשמש 10. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 416 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לכם עלי נענע, מלח, שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פטל, עוגת פטל, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. בהדרגה מערבבים לפחות חצי מהתערובת החמה לחלמונים, ואז מערבבים בחזרה לתוך תערובת חמה בסיר. להרתיח ומערבבים 1 דקה; להסיר מן החום. מערבבים בחמאה ווניל. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות, אבל לא יותר מ -24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
פיצול ladyfingers אופקית במחצית; להפיץ כל מחצית עם שימורי פטל.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטל
8 כפיות ליקר RumChata
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
שכבה אחת-רבע של ladyfingers, לחתוך צדדים למעלה, 1 1/2 כוסות של פטל וחצי של פודינג בקערה 2 ליטר. חזור על שכבות פעם באמצעות הנותרים 1 1/2 כוסות פטל. סדר ladyfingers הנותרים סביב קצה הקערה במצב זקוף עם צדדים לחתוך לכיוון המרכז. (ייתכן שיהיה צורך להקל בעדינות אצבעות גברת למטה לתוך פודינג על 1 אינץ ' כך שהם נשארים זקופים.)