עוגת פטל-שקדים
טארט פטל-שקדים אגס הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם פירורי וופל וניל, שקדים טחונים, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די גרוע. נסו טארט אגס ופטל, טארט אגס פטל, ו עוגת שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
Unroll piecrust, ולהתאים למחבת טארט 9 אינץ'; עודף לקצץ.
אופים ב 400 במשך 5 דקות; להסיר מהתנור, להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מורחים ריבת פטל באופן שווה על החלק התחתון של piecrust מוכן.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים אגסים, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
הסר מהחום, ולסדר פרוסות אגס על ריבת פטל.
מקציפים הנותרים 4 כפות חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם היטב.
להוסיף ביצה, מכות עד מעורבב. מערבבים פירורי וופל וניל, שקדים, ותמצית שקדים; להפיץ באופן שווה על אגסים.
אופים ב 400 במשך 20 עד 25 דקות או עד השחמה; מגניב על מתלה חוט.