עוגת פינה קולדה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 1007 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חמאה, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פינה קולדה, עוגת פינה קולדה, ו עוגת פינה קולדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכינים את העוגה:לתקוע חורים בכל חלקי 2 שכבות העוגה בעזרת קיסם.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
2
מברישים את העוגות במיץ האננס, נותנים לו להיספג בחורים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
3
הכינו את המילוי: הביאו את האננס המיובש, מיץ האננס, קרם הקוקוס ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהאננס המיובש רך והנוזל מצטמצם לסירופ סמיך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
אננס מיובש
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
להתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים להתקרר ואז מועכים עם מועך תפוחי אדמה להכנת ריבה שמנמנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ריבה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
5
הכינו את הכפור: מקציפים את החמאה והמלח בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית, 1 עד 2 דקות. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש; מורחים מעל את מילוי האננס ועוצרים בערך 1/2 אינץ ' מהקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולחץ בעדינות כלפי מטה. מכסים את כל העוגה עם ציפוי הקוקוס. למעלה עם הקוקוס הקלוי והאננס המיובש.
מרכיבים שתצטרך
אננס מיובש
(תערובת תבלינים קובנית)
1 גביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק את התבניות בקמח, הקשה על העודפים.
להקציף 3 כוסות קמח, אבקת האפייה והמלח בקערה עד לאיחוד. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת אור ותפוח, כ -3 דקות. הפחיתו את מהירות המיקסר לבינונית; מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, מגרדים את הקערה לפי הצורך. מקציפים פנימה את הווניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים 1/2 כוס מים עם השמנת בכוס מדידה נוזלית או בקערה. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ב -3 מנות, לסירוגין עם תערובת השמנת, מתחילים ומסתיימים בקמח, עד לקבלת מרקם חלק בלבד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחלקים את הבלילה בין המחבתות המוכנות.
6
אופים עד שהעוגות מזהיבות קלות מעל והמרכזים קופצים לאחור בלחיצה, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים למדפים ומניחים להתקרר 10 דקות, ואז מעבירים סכין סביב קצה המחבתות והופכים את העוגות אל המדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
הסר את הקלף. חתוך את החלק העליון של העוגות עם סכין משוננת ארוכה כדי להפוך אותם ברמה, אם תרצה.