קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פינה קולדה

עוגת פינה קולדה
עוגת פינה קולדה היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 1007 קלוריות. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חמאה, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פינה קולדה, עוגת פינה קולדה, ו עוגת פינה קולדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכינים את העוגה:לתקוע חורים בכל חלקי 2 שכבות העוגה בעזרת קיסם.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2
מברישים את העוגות במיץ האננס, נותנים לו להיספג בחורים; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
3
הכינו את המילוי: הביאו את האננס המיובש, מיץ האננס, קרם הקוקוס ו 1/2 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני על אש בינונית. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהאננס המיובש רך והנוזל מצטמצם לסירופ סמיך, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
אננס מיובשאננס מיובש
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מניחים להתקרר ואז מועכים עם מועך תפוחי אדמה להכנת ריבה שמנמנה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
5
הכינו את הכפור: מקציפים את החמאה והמלח בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית, 1 עד 2 דקות. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטורים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש; מורחים מעל את מילוי האננס ועוצרים בערך 1/2 אינץ ' מהקצה. למעלה עם שכבת העוגה השנייה ולחץ בעדינות כלפי מטה. מכסים את כל העוגה עם ציפוי הקוקוס. למעלה עם הקוקוס הקלוי והאננס המיובש.
מרכיבים שתצטרך
אננס מיובשאננס מיובש
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מחממים את התנור ל -350 מעלות פ. חמאה שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק את התבניות בקמח, הקשה על העודפים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
להקציף 3 כוסות קמח, אבקת האפייה והמלח בקערה עד לאיחוד. מקציפים 2 מקלות חמאה והסוכר בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת אור ותפוח, כ -3 דקות. הפחיתו את מהירות המיקסר לבינונית; מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת, מגרדים את הקערה לפי הצורך. מקציפים פנימה את הווניל. (התערובת עשויה להיראות מופרדת בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים 1/2 כוס מים עם השמנת בכוס מדידה נוזלית או בקערה. מקציפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה ב -3 מנות, לסירוגין עם תערובת השמנת, מתחילים ומסתיימים בקמח, עד לקבלת מרקם חלק בלבד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחלקים את הבלילה בין המחבתות המוכנות.
6
אופים עד שהעוגות מזהיבות קלות מעל והמרכזים קופצים לאחור בלחיצה, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מעבירים למדפים ומניחים להתקרר 10 דקות, ואז מעבירים סכין סביב קצה המחבתות והופכים את העוגות אל המדפים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
הסר את הקלף. חתוך את החלק העליון של העוגות עם סכין משוננת ארוכה כדי להפוך אותם ברמה, אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
9
צילום: לוי בראון

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפתיתי קוקוס, קלוייםפתיתי קוקוס, קלויים5326 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם קוקוסקרם קוקוס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם קוקוסקרם קוקוס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ אננס מיובשקצוץ אננס מיובש2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוץ אננס מיובשקצוץ אננס מיובש4largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לסיריםקמח לכל מטרה, ועוד לסירים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, ועוד עבור המחבתותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר, ועוד עבור המחבתות3מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס