עוגת פיסטוק ריבס
המתכון פיסטוק עוגת ריבס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 5 שעות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 388 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם פירה ריבס, חלבונים ביצה, חלמוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: ריבס קראמבל טרייפל, עוגת ריבס תות שדה, ו ריבס טריפל טיפש.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור עד 177°. חמאה תבנית אפייה, ולאחר מכן בשורה התחתונה עם נייר קלף ונייר חמאה. מחבת אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
דופק יחד 1/2 כוס קמח, 1 כוס סוכר, פיסטוקים, ומלח במעבד מזון עד פיסטוקים הם קרקע דק מאוד (תערובת תהיה דומה קמח גרגרי מעט).
העברת תערובת לקערה גדולה ולהקציף חלמונים, חלב, ותמציות.
היכו את החלבונים עם קמצוץ של מלח באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד שהם מחזיקים פסגות רכות. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף הנותרים 1/2 כוס סוכר, קצת בכל פעם. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק. מקפלים שליש של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
יוצקים הבלילה לתוך תבנית אפייה, מתפשט באופן שווה, מחבת ראפ נגד הדלפק לשחרר כל בועות אוויר.
אופים עוגה עד הזהב והאביב למגע, 20 עד 25 דקות.
עוגה מגניבה במחבת על מדף 20 דקות.
הסר מחבת (עם עוגה) מן המדף ואת המדף לכסות עם גיליון קלף, ולאחר מכן הפוך מתלה מעל עוגה להעיף עוגה על מתלה. בזהירות לקלף קלף מהחלק התחתון של העוגה מגניב לחלוטין.
עוגת שקופיות (על קלף) על משטח עבודה ולסדר עם צד ארוך קרוב אליך. חותכים עוגה עם סכין משונן כדי להפוך מלבן 12 על 9 אינץ', הזמנת קישוטים, ולאחר מכן מברשת עוגה וקישוטים עם סירופ שרי. חצי עוגה לרוחב, ולאחר מכן לחתוך כל מחצית לשלישים הראשון לאורכו ולאחר מכן לרוחב לסך 18 (3 - by 2-אינץ') חתיכות. חצי כל חתיכה באלכסון כדי ליצור משולשים.
כפית 1/2 כוס פודינג לתחתית של צלחת קצת. סדר חצי משולשים מעל פודינג ב 2 שכבות, הקשה על קצוות קצרים של משולשים נגד צד של צלחת (צריך להיות רווחים קטנים בין פרוסות עבור פודינג לרוץ דרך). סדר חצי קישוטים במרכז, לחתוך אותם לפי הצורך כדי להתאים.
מורחים 1 1/2 כוסות פודינג על עוגה, ולאחר מכן מורחים 1 כוס ריבס פירה מעל פודינג.
לכסות עם העוגה הנותרים קישוטים באותו אופן, ולאחר מכן להפיץ פודינג שנותר על פני.
מורחים ריבס פורה הנותרים מעל custard, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב קצה. צ ' יל, מכוסה היטב בניילון נצמד, לפחות 8 שעות.
Beat שמנת עם סוכר ושרי באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות. קרם כפית מעל קצת, ואז מפזרים פיסטוקים.
טריפל יכול להיות מקורר עד 2 ימים.