עוגת פירורי אוכמניות
עוגת פירורי אוכמניות עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 347 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 77 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר, אוכמניות, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת פירורי אוכמניות, עוגת פירורי אוכמניות, ו עוגת פירורי אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור. פיזר 12 - על-ידי-8-ס "מ-1-ס" מ תבנית אפייה עם ספריי בישול. מעיל עם קמח לנצל את עודף.
כדי להפוך את ציפוי פירור: בקערה גדולה, לנפות את הקמח עםסוכר חום, קינמון, ומלח. ממיסים את החמאה בקטן, לתת מגניב במשך 2 דקות.
יוצקים את החמאה המומסת עלתערובת flour. לעבוד את התערובת עם קצות האצבעות כדי ללחוץעלפירורים גדולים נחמדים; להפריש.
כדי להפוך את העוגה: בקערה גדולה, מערבבים יחד 1½ כוסות הקמח, אבקת אפייה, ומלח; להפריש.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלב, סוכר מגורען, שמן, ביצה, וניל ולהוסיף לתערובת הקמח. מערבבים עד הקמח נספג. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הבלילה על המחבת מוכן.
בקערה בינונית, לזרוק את האוכמניות עם השאר1 כף קמח.
מפזרים באופן שווה על העוגה. פיזור thecrumb ציפוי מעל; זה יהיה לחלוטין לכסות את פירות יער.
אופים, מסובבים את המחבת כשני שלישים מהדרך בזמן השייט, עד שהציפוי הוא חום זהוב, הבלובריזה מבעבע, ובוחן עוגות מוכנס במרכז העוגה נקי, 45 עד 50 דקות.
הסר למדף קירור ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות, או לחלוטין.
מנפים את הסוכר' ממתקים מעל.
חותכים לשנים עשר ריבועים 3 אינץ לשרת.