עוגת פירורי חמוציות-תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פירורי חמוציות תפוח. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. אם יש לכם מילוי פאי תפוחים, מים, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגת פירורי חמוציות תפוחים, אפל-חטיפי חמוציות, ו עוגת פירורי תפוח עץ אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1-1 / 4 כוסות של הקמח והמלח בקערה קטנה; לחתוך ב 1/2 כוס החמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גסים. בהדרגה להוסיף מים, ערבוב עד תערובת מקלות יחד; צורה לכדור.
מקום על משטח מקומח קלות; להתגלגל למעגל 10 אינץ'.
מקום 9 אינץ צלחת עוגה; חליל קצה.
מערבבים מילוי עוגה ואוכמניות; כף לקרום.
שלב הנותרים 1/2 כוס קמח, סוכר, קינמון ואגוזים בקערה בינונית.
חותכים בחמאה 1/4 כוס הנותרים; מפזרים מעל מילוי.
אופים 25 עד 35 דקות. או עד חום זהוב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.