עוגת פירורים בסגנון ניו יורק
עוגת פירורים בסגנון ניו יורק עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. אם יש לך חמאה, אבקת אפייה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Epicurious יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת פירורים בסגנון ניו יורק, עוגת פירורים בסגנון ניו יורק, ו עוגת פירורים בסגנון ניו יורק.
הוראות
מערבבים את שניהם סוכרים, קינמון, andsalt בקערה בינונית ו whisk להתמזג.
מוסיפים חמאה מותכת חמה ומערבבים כדי להתמזג.
להוסיף קמח לזרוק עם מזלג עד לחות טופס (תערובת ציפוי ייראה רטוב בהיר). תניח בצד.
מתלה מיקום במרכז ovenand מחממים ל 177°. חמאה 13 x 9 x 2-צלחת אפייה inchglass. לנפות קמח,סודה לשתיה, אבקת אפייה, ומלח לקערה בינונית.באמצעות מיקסר חשמלי, חדר פעימה-temperaturebutter בקערה גדולה עד חלקה.
מוסיפים סוכר ומכה עד אור ורך.
מוסיפים ביצים 1 ata זמן, מכות עד מעורבב היטב לאחר כל אחדהתוספת.
הוסף שמנת חמוצה ווניל extractand להכות רק עד מעורבב.
להוסיף קמח בתוספות 3, מכות רק מאוגד לאחר כל תוספת.
Transfercake הבלילה להכין צלחת אפייה; להפיץ באופן שווה עם מרית גומי או offsetspatula. לחץ על חופנים קטנים של רופיםיחד כדי ליצור גושים קטנים. Drop toppingclumps באופן שווה על הבלילה עוגה, coveringcompletely (ציפוי יהיה עבה).
אופים עוגה עד בודק מוכנס intocenter יוצא נקי ציפוי הוא deepgolden חום מעט פריך, על 1hour. עוגה מגניבה בצלחת על מתלה לפחות 30minutes. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. מגניב לגמרי. כסה ותן לטמפרטורת החדר.
חותכים את העוגה לריבועים ומגישים בערמום או בטמפרטורת החדר.
למנה: 668.3 קלוריות קלוריות,
6% קלוריות משומן, 30.9 גרם שומן,