עוגת פירות אדומה
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם סוכר, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: בצל אדום כבוש, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בסיר, לשלב את פטל, דובדבנים וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני עד רך.
להסיר מהחום ולהניח בצד. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את שיבולת השועל, סוכר חום, קינמון וחמאה מומסת.
השתמש בכפית מחוררת כדי כפית את הפרי לתוך קרום העוגה. נסה לא להוסיף יותר מדי מיץ.
מפזרים את תערובת שיבולת השועל מעל.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שיבולת השועל קלוי ופריך.