קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירות אדומה

עוגת פירות אדומה
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם יש לכם סוכר, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: בצל אדום כבוש, דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו קארי אדום תאילנדי עם ירקות.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר, לשלב את פטל, דובדבנים וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פטלפטל
דובדבניםדובדבנים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
להסיר מהחום ולהניח בצד. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את שיבולת השועל, סוכר חום, קינמון וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
השתמש בכפית מחוררת כדי כפית את הפרי לתוך קרום העוגה. נסה לא להוסיף יותר מדי מיץ.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
פירותפירות
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
5
מפזרים את תערובת שיבולת השועל מעל.
6
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שיבולת השועל קלוי ופריך.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור