קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פירות הדר

עוגת פירות הדר
לכי לחנות וקחי ביצה, שמנת, גרידת תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת פירות הדר, עוגת פירות הדר, ו עוגת פירות הדר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קלות להכות חלמון עם חלב בקערה קטנה (מילואים לבן לשטוף ביצים).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
דופק יחד קמח, סוכר, ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת דומה לארוחה גסה עם כמה גושים חמאה בגודל אפונה בערך.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
4
מוסיפים תערובת חלמון ודופק רק עד שהבצק מתחיל להתאסף לכדור. הקש בצק לכדור, ואז לשטח לתוך דיסק 6 אינץ'. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מרדדים את הבצק בין יריעות פלסטיק לעטוף לסיבוב 12 אינץ'. השליכו את הסדין העליון והפכו את הבצק למחבת טארט (השליכו את שאריות גלישת הפלסטיק). להתאים את הבצק למחבת, דוחף את קצה הבצק עד 1/8 אינץ ' מעל השפה. לקצץ בצק ולשמור שאריות כדי לתקן את כל סדקים פגז אפוי חלקית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להקפיא פגז עד המשרד, כ -10 דקות.
9
מעטפת קו עם נייר קלף או לסכל ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
אופים עד קצה זהוב ותחתון מוגדר, על 20 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות משקולות עוגה קלף (או לסכל; בעדינות לדקור כל בועות עם מזלג לשחרר אוויר) ואופים עד בתחתית הוא זהב חיוור, 10 עד 15 דקות יותר. במהירות לתקן כל סדקים פגז עם שאריות, ואז מיד מברשת מאפה חם בכל רחבי עם כמה ביצה לבן. תשאירי את התנור דולק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
לטאטא יחד את כל החומרים מילוי עד בשילוב היטב. שים פגז טארט (במחבת טארט) על תבנית אפייה ולהעביר לתנור. בזהירות לשפוך מילוי לתוך פגז ולשים מגן עוגה או רצועות לסכל על שולי מאפה כדי למנוע שריפה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
אופים טארט עד מילוי מוגדר בקושי אבל רועד מעט במרכז כאשר מזועזע בעדינות, 20 עד 25 דקות. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה, כ -45 דקות. (מילוי ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר.)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
* הבצק יכול להיות מקורר מצויד במחבת טארט (אבל לא אפוי) 1 יום קדימה.* מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* טארט יכול להיות אפוי 3 שעות קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים