עוגת פירות עשירה בג'ינג'ר
עוגת פירות עשירה בג'ינג'ר היא ללא גלוטן, ללא חלב, ולטו אובו צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 420 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמן, ביצים, פירותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו סלט פירות טרי עם ג'ינג'ר, עוגת פירות עם יוגורט דבש, ו פרי כוכב צלוי במרק זנגביל.
הוראות
תנור חום ל 140C / מאוורר 120c / גז
שמן קל 712 ס "מ עמוק, 25 ס" מ פח עוגה עגול, ואת קו זה עם שכבה כפולה של קלף אפייה.
מערבבים את הפירות היבשים, זנגביל וסירופ, Cointreau, תבלינים וגרידת לימון.
שים את שמן הזית, הסוכר והביצים בקערה, להקציף יחד עד אור ורך. מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה לתוך התערובת ואת קצה הפרי. מקפלים ומערבבים יחד היטב.
כפית את התערובת לתוך פח העוגה.
אופים במרכז התנור למשך 2-212 שעות, או עד ששיפוד מוכנס למרכז יוצא נקי. מכסים בנייר כסף אם העוגה מתחילה חום יתר. קח מהתנור ולהשאיר להתקרר בפח.
הסר, משאיר את קלף האפייה במקום עד שאתה לקשט.
לציפוי: לחמם את הריבה ו Cointreau יחד עד הריבה היא נוזלית, לאפשר להתקרר. מסדרים את הפרי על העוגה ומברישים עם הריבה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת פירות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "