עוגת פירות / קרם חיטה: Presnitz / Budino di Avena
עוגת פירות / קרם חיטה: Presnitz / Budino Di Avena דורש על 3 שעות ו-50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 738 קלוריות. לך לחנות ותביא דומדמניות, סוכר, צימוקים ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. עם כפית מתכונים דומים: עוגת פירות / קרם חיטה: Presnitz / Budino Di Avena, AVENA DRINK (AVENA COLOMBIANA), ו עוגת ורוד פיסטולה שוקולד Budino.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, חמאה, 1 ביצה, 1 חלמון, הסוכר, ללוש את התערובת, וליצור את התערובת לתוך כדור. לכסות ולתת לשבת במשך 1 שעה.
בקערה נפרדת, לשלב 1 חלמון ביצה, הצימוקים, אגוזי מלך, צנוברים, קליפות מסוכרות, פירורי לחם, ציפורן, אגוז מוסקט וקינמון ומערבבים היטב. להפריש במשך 1 שעה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מגלגלים את הבצק עד 1/4 אינץ ' בעובי עם מערוך ומניחים את מילוי האגוז והפרי באמצע הבצק. מקפלים את הבצק לשניים, צובטים את הקצוות, ומברישים את החלק החיצוני של הבצק עם שאר החלמון, מוכים.
אופים בתנור במשך 40 דקות.
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
מניחים את התפוחים בתבשיל, מה שהופך באר במרכז החתיכות. ממלאים את הבאר במרמלטה, מפזרים את התפוחים בסוכר, מנקדים בחמאה ואופים בתנור במשך 20 דקות.
בסיר כבד תחתית, לשלב סוכר 1 כוס מים ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את דומדמניות, ומלח, ומבשלים על חום גבוה במשך 20 דקות, עד פירות יער הם מכרז אבל לא מתפרקים והנוזל צמצם עקביות syrupy.