עוגת פירות שוקולד
עוגת פירות שוקולד דורשת בערך 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 616 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צימוקים, ליקר קפה, נצנצים אכילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכונים דומים: עוגת שוקולד ופרי לקוואנזה, עוגת פסיפלורה שוקולד, ו עוגת סלסלת פירות שוקולד.
הוראות
מחממים התנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
קו הצדדים והתחתון של 8 על ידי 3 1/2 אינץ עמוק, עגול רופף תחתית פח עוגה עם שכבה של קלף אפיית סיליקון לשימוש חוזר. כאשר רירית הפח עם הקלף, לחתוך את החומר לרצועות כי הם גבוהים כפליים כמו הפח עצמו (קל יותר להשתמש בשני רצועות קצרות יותר של קלף, מאשר רצועה אחת ארוכה); גובה הרצועות מגן על העוגה מלתפוס על החלק החיצוני של פח העוגה.
מניחים את הפירות, חמאה, סוכר, דבש, ליקר קפה, גרידת תפוזים ומיץ, תבלינים מעורבים וקקאו לסיר רחב גדול.
לחמם את התערובת עד שהוא מגיע לרתיחה עדינה, ערבוב התערובת כמו החמאה נמסה.
תן לתערובת להתבשל במשך 10 דקות.
הסר את הסיר מהחום ולהשאיר לעמוד במשך 30 דקות.
לאחר 30 דקות, התערובת תהיה מקורר קצת.
מוסיפים את הביצים, הקמח, השקדים הטחונים, אבקת האפייה וסודה לשתייה ומערבבים היטב עם כף עץ או מרית עד לשלב המרכיבים.
בזהירות לשפוך את תערובת עוגת פירות לתוך פח עוגה מרופדת.
מעבירים את פח העוגה לתנור ואופים במשך 1 3/4 עד 2 שעות, או עד החלק העליון של העוגה הוא מוצק אבל וויל יש מראה מבריק ודביק. בשלב זה, אם אתה מכניס סכין חדה באמצע העוגה, העוגה עדיין צריך להיות קצת לא מבושל באמצע.
מניחים את העוגה על מדף קירור. לאחר העוגה התקררה, להסיר אותו מן הפח.
כדי לקשט, מניחים את פולי הקפה המצופים בשוקולד במרכז העוגה ומסדרים את כוכבי הזהב סביב ההיקף של החלק העליון של העוגה. ואז מפזרים קצת כדורי מיני זהב על העוגה כולה ומפזרים את החלק העליון עם נצנצים אכילים.