עוגת פירות תפוח
עוגת פירות תפוח היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שימורי משמש, חמאה, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת פירות תפוח קלה, עוגת תפוחים הפוכה עם פירות ספוגים בוויסקי, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
יום לפני האפייה, להביא את כל הפירות, סיידר, ותבלינים לרתיחה. מכסים ומבשלים במשך 20 דקות, או עד שרוב הנוזל נספג.
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד לפחות 12 שעות בטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור ל-325F (160C) חמאה קלות על מחבת העוגה ושורטים את הקרקעית והצדדים בנייר קלף.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד. קרם חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי על 3 דקות. בהדרגה להכות את הביצים. מערבבים את תערובת הקמח ושקדים טחונים, ואז את הפירות הספוגים והנוזל שלה.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת.
אופים במשך כ 2 שעות, או עד שיפוד עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
העברה למתלה וקריר עבור 15 דקות. הפוך ו unmold את העוגה ולהסיר את הנייר ולתת מגניב.
ללוש את פונדנט להתגלגל לתוך 9in (23cm) מרובע על 1/8 (3mm) עבה.
מברישים את העוגה עם השימורים.
מניחים את הפונדנט על העוגה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;