עוגת פנקייק עם ציפוי קרם מייפל
מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . אם יש לך חמאה, סוכר ממתקים, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות פנקייק קינמון עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, עוגות פנקייק אוכמניות עם ציפוי גבינת שמנת אדר, ו מיני עוגת גזר פנקייק ערימות עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מקציפים יחד את הקמח הרב-תכליתי, קמח שיפון, קמח תירס, סוכרים מגורענים וחומים, אבקת אפייה ומלח. בקערה נפרדת, להקציף יחד את החלב, ביצים שלמות, חלמונים, חמאה, וניל. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ולקפל רטוב רק עד לחלח.
מחבת 8 אינץ מעיל עם קצת חמאה מומסת וחום על חום בינוני-נמוך.
יוצקים 1/2 כוס הבלילה לתוך המחבת ומבשלים 1 1/2 דקות, או עד בועות גדולות מופיעות על פני השטח של פנקייק. בזהירות להפוך את פנקייק מעל ומבשלים 1 דקה יותר, או עד החלק התחתון הוא רק מבושל דרך.
העברה לצלחת ולחזור עם הבלילה הנותרת כדי להפוך 6 פנקייק ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בקערה, עם מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת ויוגורט עד חלקה. מקציפים ב 4 כפות של סירופ מייפל ואת הסוכר ' ממתקים עד בשילוב היטב.
מורחים כל פנקייק עם שישית של המילוי (כ 5 כפות).
מניחים את אחד הפנקייקים על מגש ועורמים את הפנקייקים הנותרים למעלה.
טפטף את הנותרים 1 כף סירופ מייפל מעל החלק העליון של העוגה.
Reprinted with permission from The Beekman 1802 Heirloom קינוח ספר בישול על ידי ברנט רידג ' וג ' וש קילמר-פרסל וסנדי גלוק, © 2013 Rodale Books