קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

עוגת פסטה שיער מלאך

עוגת פסטה שיער מלאך
גשו לסופר וקנו ביצים, סולת, קליפת תפוז מסוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו פסטה שיער מלאך, פסטה שיער מלאך עם פסטו, ו פסטה שיער מלאך שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את קרום העוגה: בקערה גדולה או על משטח עבודה, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר והחמאה עם כף עץ עד שהתערובת דומה לחול גס. יוצרים באר במרכז ומוסיפים את הביצים, חלמונים, גרידת לימון, מלח וליקר (אם משתמשים). בהדרגה מערבבים בתערובת הקמח, עד משולב היטב. לעצב את הבצק לכדור, לעטוף בגיליון פלסטיק לעטוף, ומקרר לפחות 1 שעה לפני מתגלגל החוצה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
(מקרטון)(מקרטון)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
כדי להפוך את פסטה הביצה: תליית הקמח בקערה גדולה. הפוך באר עמוקה במרכז התל ולהוסיף את הביצים חלמון ביצה. הכה את הביצים עם מזלג, ולאחר מכן בהדרגה לשלב קצת קמח בכל פעם. ללוש את הבצק במשך כ 10 דקות, עד שהוא מרגיש משיי. עבודה בחלקים, לגלגל אותו עם מערוך או להעביר אותו דרך מכונת פסטה, בעקבות הוראות היצרן.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים את הפסטה לרצועות דקות וזורקים קלות עם קמח סולת כדי למנוע ממנו דבק.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
עבור העוגה: לטחון את השקדים וסוכר מגורען במעבד מזון עד התערובת דומה חול גס. דופק בגרידת לימון, אתרוג מסוכרים, ואבקת קקאו עד בשילוב טוב. מחלקים ל-3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
אתרוג מסוכראתרוג מסוכר
נייר אורזנייר אורז
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגלגלים את הבצק הקרום לתוך עיגול גדול מספיק כדי קו 9-10 אינץ ' מחבת עוגה ולהתאים אותו למחבת. עם מזלג, לנקב את החלק התחתון ואת הצדדים של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחלקים את הפסטה ל-3 חלקים, עם מנה אחת גדולה מעט מהשניים האחרים. קו קרום העוגה עם החלק הגדול יותר של פסטה ומפזרים חלק אחד של תערובת שקדים. הרם את הפסטה עם קצה הסכין כך שהוא משוחרר וחופשי. אל תלחץ על הפסטה. נקד את הפסטה בשליש מהחמאה. למעלה עם שכבה נוספת של פסטה מפוזרת עם חלק מתערובת השקדים ועוד חמאה. חזור לעשות שכבה שלישית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
8
מכסים ברפיון בנייר אלומיניום, אופים במשך 25 דקות, ואז מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפייה שנחשפה לעוד 20 עד 25 דקות, עד שהחלק העליון מוזהב והסט המרכזי.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוציאים מהתנור ומפזרים מיד את החלק העליון של העוגה עם הרום. זה יהיה לשרוק ולספוג במהירות, עם רוב האלכוהול מתאדה, משאיר רק ארומה וטעם מקסימים.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מגניב לטמפרטורת החדר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
מפזרים סוכר ומגישים של ממתקים, או, רצוי, לתת לעמוד לילה או במשך 24 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון