עוגת פקאן
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, פקאן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 40%. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו צלחת פאי 9 אינץ ' עם קרום עוגה וליצור קצה מחורץ או קרום דקורטיבי. קרום צינה. בקערה מערבבים ביצים, סירופ, סוכר, חמאה ומלח.
מורחים אגוזי פקאן קצוצים וגסים בתחתית קליפת העוגה.
יוצקים תערובת ביצה וסוכר על אגוזי פקאן. סדר חצאי פקאן על גבי בעיצוב דקורטיבי.
אופים במשך שעה אחת או עד המשרד. עוגה מגניבה ומגישים עם קצפת.