עוגת פקאן מייפל
עוגת פקאן מייפל היא מוצרי חלב חינם וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קמח פקאן, ברנדי, סירופ מייפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת ורמונט מייפל פקאן, עוגת פקאן ספייס עם ציפוי מייפל, ו עוגת קפה דנית מייפל-פקאן.
הוראות
חמאה וקמח מחבת עוגה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת. בקערה, מערבבים יחד קמח לכל מטרה, קמח פקאן, אבקת אפייה ומלח.
בקערה קטנה, מערבבים חלמונים ביצה, סירופ מייפל, שמן פקאן וברנדי.
יוצקים לתערובת קמח; מערבבים לשלב.
בקערה גדולה, עם מערבל, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר, כף בכל פעם, ולהמשיך להכות עד מבריק, על 2 דקות. מערבבים רבע מהתערובת של ביצה לבן לתוך תערובת חלמון.
לגרד לתוך תערובת ביצה לבן הנותרים לקפל בעדינות.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור 350 עד מעיינות עוגה בחזרה כאשר לחוץ קלות במרכז, 30 עד 35 דקות.
להעביר במחבת למתלה ולתת מגניב על 1 שעה.
חותכים עוגה במחצית אופקית ומניחים שכבה תחתונה על צלחת עוגה.
מורחים חצי מקצפת גבינת מייפל שמנת על השכבה התחתונה; למעלה עם השכבה הנותרת.
מורחים הנותרים זיגוג מעל (להשאיר צדדים חשופים).
מפזרים אגוזי פקאן קצוצים.