עוגת פקאן קלאסית
המתכון הקלאסי עוגת פקאן מוכן בתוך כ 4 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 494 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר עבור חג ההודיה. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת פקאן קלאסית, ו עוגת פקאן קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 191° (או 400° אם אתה מתכנן עיוור לאפות את קרום העוגה). אם אפייה עיוורת, קו קרום מקורר, בצורת עם קלף או לסכל, למלא עם משקולות, ואופים במשך 15 דקות, מסתובב באמצע. ואז להסיר את המשקולות ואת הבטנה ולהפוך את התנור עד 375 ° F.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, דבש, סירופ תירס, סוכר חום, חמאה מומסת, מלח, וניל.
לטאטא במשך כ 30 שניות, עד התערובת היא הומוגנית מעט מקציף.
כאשר התנור מגיע לטמפרטורה, להסיר את הקרום התחתון הצונן, בצורת מהמקרר בשורה התחתונה עם פקאנים קצוצים, שמירה על כל אלה.
יוצקים את תערובת המילוי על הפקאן, ולאחר מכן בעדינות למקם את כל הפקאן במעגלים קונצנטריים על הדף, דואג לא ללחוץ חזק, אשר יגרום האגוזים לשקוע לתוך המילוי.
מניחים את העוגה על המדף התחתון במרכז התנור במשך 40 דקות, מסתובב באמצע. הפוך מעגל של נייר אלומיניום שמתאים על המילוי ומניח אותו בעדינות על החלק העליון של המילוי, כדי להגן על האגוזים מפני שריפה אבל עוזב את הקרום החיצוני חשוף. לאחר 40 דקות, בדוק את העוגה על ידי טלטול בעדינות את צלחת העוגה. המילוי צריך על ידי מעט jiggly, אבל בעיקר להגדיר נפוח מעט. אם זה עדיין נראה רופף, לאפשר לו יותר זמן לאפות. לאחר אפוי, לאפשר את העוגה להתקרר לחלוטין לפחות 2 שעות לפני ההגשה.