עוגת צ'יפוטלה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פאי הטמלה של צ'יפוטלה. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו צ'דר, שעועית פינטו, טורקיה קרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 59%. נסו פאי עוף לבישול איטי, עוגת צ'יפוטלה, ו פאי צ'יפוטלה צמחוני # יום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
משמנים תבנית אפייה בגודל 8 אינץ ' בחמאה ומניחים אותה בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת טפלון על אש בינונית.
מוסיפים את ההודו הטחון, הבצל, הפלפלים הירוקים והשום ומבשלים עד שההודו כבר לא ורוד ומבושל, בערך 8 דקות.
מסננים את עודפי השומן ומפזרים את תערובת הבשר עם הכמון.
מוסיפים למחבת את השעועית, העגבניות, הצ ' ילי ורוטב האדובו ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד לחימום ומעובה מעט, כ -5 דקות.
מסירים את התבנית מהאש ומערבבים פנימה את הגבינה והכוסברה.
מורחים את תערובת ההודו בתבנית האפייה המוכנה, לוחצים עליה בגב כף ליצירת שכבה אחידה וקומפקטית.
שלב את תערובת לחם התירס עם חלב וביצה.
מורחים את בלילת לחם התירס על תערובת ההודו ואופים עד שלחם התירס חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
תנו לפאי הטמלה לעמוד 5 דקות לפני שחותכים לריבועים ומגישים.