עוגת צדפות
מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את הביצים, תפוחי אדמה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחי אדמה פרבולים, סלרי וגזר עד מזלג מכרז.
מסננים ומתבלים במלח ופלפל.
שכבה של ירקות וצדפות בתבנית אפייה. נקודה למעלה עם חמאה; לשפוך חלב מחומם מעל. כיסוי עם מאפה. צבע עם שטיפת ביצים. לעשות כמה חתכים קטנים במאפה כדי שהאדים יברחו.
אופים בתנור 375 מעלות שחומם מראש במשך 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב.
מערבבים קמח וחמאה עם חותך מאפה, במעבד מזון, או על ידי שפשוף יחד עם האצבעות.
להוסיף קיצור, ומלח. המשך לשלב הוספת 1/4 כוס מים קרים. להתאסף לכדור ולשטח לתוך דיסק 8 אינץ'. להכניס למקרר 30 דקות.