קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

עוגת צנצנת כפולה פטל

עוגת צנצנת כפולה פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי צנצנת כפולה פטל. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 273 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 28 אוהדים. אם יש לך קרום חמאה מתפורר, גרידת לימון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פעמיים קרום נקטרינה פשטידות פטל, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החמאה לחתיכות 1/2 אינץ', להקפיא אותם בזמן שאתה למדוד ולערבב את החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד ואת הדופק שלוש או ארבע פעמים כדי לערבב. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא, לפזר אותם על תערובת הקמח, ואת הדופק עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק לערבב, הוספת מספיק מים עבור הבצק לבוא יחד. כדי להפוך את הבצק ביד: בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא ולהפיץ אותם באופן שווה בתערובת הקמח, ציפוי אותם עם תערובת הקמח. להטביע את האצבעות לתוך התערובת ולהתחיל צובט את החמאה והקמח יחד, מה שהופך את דיסקים דקים, floury של החמאה. המשך לעבוד את התערובת עד החמאה נשברת ראשונה לתוך חרוזים בגודל אפונה ואז לתוך תערובת רופפת הדומה חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
טפטוף ב 3 כפות של מי הקרח ולהשתמש ביד שלך כמו מסרק לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח או גיליון נייר קלף. לאסוף את הבצק יחד בתלולית, ואז ללוש אותו כמה פעמים כדי להחליק אותו. מחלקים אותו לשניים, ולטפוח בעדינות ולחץ כל חצי לתוך מלבן מחוספס, מעגל, או מרובע על 1 אינץ ' עבה. הצורה שתבחר תלויה באיזו צורה אתה תהיה מגלגל את הבצק. אם אינך יודע כיצד תשתמש בבצק בשלב זה, בחר בעיגול. לעטוף בניילון נצמד או בנייר קלף ולשמור בקירור לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
לעוגות: יש שמונה צנצנות חצי ליטר מוכן.
6
מוציאים חצי מהבצק מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
קמח קל משטח עבודה נקי. פתח את הבצק, הנח אותו על משטח העבודה המשוריין, ופרח את החלק העליון בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מגלגלים את הבצק לריבוע בגודל 12 עד 14 אינץ 'ובעובי של 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים את הריבוע לשישה ריבועים או עיגולים אחידים.
10
מרדדים את המחצית הנותרת של הבצק באותו אופן וחותכים שני ריבועים או עיגולים נוספים באותו גודל ושמונה עיגולים באותו גודל כמו הפה של הצנצנת. אתה יכול להפוך צנצנת ולהשתמש בו כדי לחתוך את העיגולים האלה (זה התאמה מושלמת!), או להשתמש ביסקוויט או חותך עוגיות. במידת הצורך, לאסוף את שאריות הבצק משני החצאים, ליצור לכדור, ולהתגלגל החוצה לחתוך עיגולים נוספים. (אסוף את הבצק רק פעם אחת או שזה יהיה לאפות את קשה.)
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
כדי ליישר כל צנצנת, להחזיק את הצנצנת ביד הלא דתי שלך (יד שמאל אם אתה ימני, למשל) ולאסוף בצק מרובע או מעגל ביד השנייה שלך. מניחים את הבצק על פה הצנצנת ולאחר מכן בעדינות לדחוף אותו לתוך הצנצנת, לחיצה על החלק התחתון במעלה הצדדים של הצנצנת ומרכזים אותו כמו שאתה עובד. לאחר מכן, באמצעות האגודלים שלך, לחץ על הבצק בעדינות על הצדדים של הצנצנת תוך סיבוב הצנצנת לאט בתנועה בכיוון השעון. ודא שהבצק נצמד לצדדים של הצנצנת. זה לא צריך להאריך יותר משלושה רבעים של הדרך במעלה הצדדים של הצנצנת. חזור על קו צנצנות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
לחלופין, בזהירות להרים את הבצק עגול או מרובע ולקפל אותו לשניים. לאחר מכן, עם הצד המקופל למטה והקצוות הפתוחים פונים למעלה, מורידים את הבצק לתוך הצנצנת, פותחים אותו, ולוחצים על הבצק מהאמצע החוצה לצדדים של הצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
למילוי: בקערה, לשלב את כל החומרים, הוספת הסוכר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מערבבים בעדינות כדי לא למחוץ את פירות יער. השתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
15
כדי למלא את העוגות: למלא כל צנצנת מרופדת מאפה עם כ 2/3 כוס. אין למלא את הקרום לחלק העליון. (הצנצנות צריכות להיות לא יותר משלושה רבעים מלאים.) אתה רוצה להשאיר לפחות 1/4 אינץ ' של בצק מעל המילוי נחשף, כך שתוכל לצרף את הקרום העליון. עכשיו, להניח עיגול בצק על גבי המילוי בכל צנצנת, ולהשתמש באצבעות או מזלג כדי להקניט את הקצוות של הקרום בעדינות יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
16
חותכים כמה חתכים קטנים בחלק העליון של כל עוגה כדי לאפשר קיטור לפרוק. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 24 שעות. (בשלב זה, פשטידות unbaked יכול להיות מכוסה במכסה קפוא עד 2 חודשים.)
17
מחממים את התנור ל 191°. ממש לפני האפייה, בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה ו 1 כף מים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
מברשת את הקרום העליון של כל עוגה עם תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
19
מסדרים את הצנצנות על תבנית אפייה, מניחים בתנור ואופים עד שהקרום העליון והצד מוזהבים, כ-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
20
הסר מהתנור ולתת מגניב על מדף אפייה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
לאחר הפשטידות התקררו במשך 1 שעה, הם יכולים להיות צץ מתוך הצנצנות. מחזיק צנצנת ביד הלא-דתי שלך, מפעיל סכין חדה ודקה סביב השפה הפנימית של הצנצנת עם היד השנייה שלך כדי לשחרר כל מילוי שאולי נדבק לזכוכית. ואז בעדינות להפוך את העוגה לתוך כף היד שלך. זה צריך להחליק מן הצנצנת עם התנגדות קטנה. אם זה נדבק, לשדל אותו בעדינות על ידי הפעלת הסכין לאורך הקצה הפנימי של הצנצנת. לאחר העוגה מחליקה ללא צנצנת, להפוך אותו במהירות על צלחת או מדף האפייה.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
22
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.