עוגת צנצנת כפולה פטל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי צנצנת כפולה פטל. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון צמחוני יש 273 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 28 אוהדים. אם יש לך קרום חמאה מתפורר, גרידת לימון, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פעמיים קרום נקטרינה פשטידות פטל, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את החמאה לחתיכות 1/2 אינץ', להקפיא אותם בזמן שאתה למדוד ולערבב את החומרים יבשים.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד ואת הדופק שלוש או ארבע פעמים כדי לערבב. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא, לפזר אותם על תערובת הקמח, ואת הדופק עד התערובת יוצרת גושים בגודל אפונה.
מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם, ואת הדופק לערבב, הוספת מספיק מים עבור הבצק לבוא יחד. כדי להפוך את הבצק ביד: בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר ומלח. לאחזר את קוביות החמאה מהמקפיא ולהפיץ אותם באופן שווה בתערובת הקמח, ציפוי אותם עם תערובת הקמח. להטביע את האצבעות לתוך התערובת ולהתחיל צובט את החמאה והקמח יחד, מה שהופך את דיסקים דקים, floury של החמאה. המשך לעבוד את התערובת עד החמאה נשברת ראשונה לתוך חרוזים בגודל אפונה ואז לתוך תערובת רופפת הדומה חול רטוב.
טפטוף ב 3 כפות של מי הקרח ולהשתמש ביד שלך כמו מסרק לערבב את הנוזל רק עד הבצק מחזיק יחד. במידת הצורך, להוסיף מים נוספים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק מגיע יחד במסה מתפוררת.
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה נקי, מקומח או גיליון נייר קלף. לאסוף את הבצק יחד בתלולית, ואז ללוש אותו כמה פעמים כדי להחליק אותו. מחלקים אותו לשניים, ולטפוח בעדינות ולחץ כל חצי לתוך מלבן מחוספס, מעגל, או מרובע על 1 אינץ ' עבה. הצורה שתבחר תלויה באיזו צורה אתה תהיה מגלגל את הבצק. אם אינך יודע כיצד תשתמש בבצק בשלב זה, בחר בעיגול. לעטוף בניילון נצמד או בנייר קלף ולשמור בקירור לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.
לעוגות: יש שמונה צנצנות חצי ליטר מוכן.
מוציאים חצי מהבצק מהמקרר.
קמח קל משטח עבודה נקי. פתח את הבצק, הנח אותו על משטח העבודה המשוריין, ופרח את החלק העליון בקלילות.
מגלגלים את הבצק לריבוע בגודל 12 עד 14 אינץ 'ובעובי של 1/8 אינץ'.
חותכים את הריבוע לשישה ריבועים או עיגולים אחידים.
מרדדים את המחצית הנותרת של הבצק באותו אופן וחותכים שני ריבועים או עיגולים נוספים באותו גודל ושמונה עיגולים באותו גודל כמו הפה של הצנצנת. אתה יכול להפוך צנצנת ולהשתמש בו כדי לחתוך את העיגולים האלה (זה התאמה מושלמת!), או להשתמש ביסקוויט או חותך עוגיות. במידת הצורך, לאסוף את שאריות הבצק משני החצאים, ליצור לכדור, ולהתגלגל החוצה לחתוך עיגולים נוספים. (אסוף את הבצק רק פעם אחת או שזה יהיה לאפות את קשה.)
כדי ליישר כל צנצנת, להחזיק את הצנצנת ביד הלא דתי שלך (יד שמאל אם אתה ימני, למשל) ולאסוף בצק מרובע או מעגל ביד השנייה שלך. מניחים את הבצק על פה הצנצנת ולאחר מכן בעדינות לדחוף אותו לתוך הצנצנת, לחיצה על החלק התחתון במעלה הצדדים של הצנצנת ומרכזים אותו כמו שאתה עובד. לאחר מכן, באמצעות האגודלים שלך, לחץ על הבצק בעדינות על הצדדים של הצנצנת תוך סיבוב הצנצנת לאט בתנועה בכיוון השעון. ודא שהבצק נצמד לצדדים של הצנצנת. זה לא צריך להאריך יותר משלושה רבעים של הדרך במעלה הצדדים של הצנצנת. חזור על קו צנצנות שנותרו.
לחלופין, בזהירות להרים את הבצק עגול או מרובע ולקפל אותו לשניים. לאחר מכן, עם הצד המקופל למטה והקצוות הפתוחים פונים למעלה, מורידים את הבצק לתוך הצנצנת, פותחים אותו, ולוחצים על הבצק מהאמצע החוצה לצדדים של הצנצנת.
למילוי: בקערה, לשלב את כל החומרים, הוספת הסוכר לפי הטעם.
מערבבים בעדינות כדי לא למחוץ את פירות יער. השתמש באופן מיידי.
כדי למלא את העוגות: למלא כל צנצנת מרופדת מאפה עם כ 2/3 כוס. אין למלא את הקרום לחלק העליון. (הצנצנות צריכות להיות לא יותר משלושה רבעים מלאים.) אתה רוצה להשאיר לפחות 1/4 אינץ ' של בצק מעל המילוי נחשף, כך שתוכל לצרף את הקרום העליון. עכשיו, להניח עיגול בצק על גבי המילוי בכל צנצנת, ולהשתמש באצבעות או מזלג כדי להקניט את הקצוות של הקרום בעדינות יחד.
חותכים כמה חתכים קטנים בחלק העליון של כל עוגה כדי לאפשר קיטור לפרוק. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 24 שעות. (בשלב זה, פשטידות unbaked יכול להיות מכוסה במכסה קפוא עד 2 חודשים.)
מחממים את התנור ל 191°. ממש לפני האפייה, בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצה ו 1 כף מים עד מעורבב.
מברשת את הקרום העליון של כל עוגה עם תערובת הביצה.
מסדרים את הצנצנות על תבנית אפייה, מניחים בתנור ואופים עד שהקרום העליון והצד מוזהבים, כ-25 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב על מדף אפייה לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
לאחר הפשטידות התקררו במשך 1 שעה, הם יכולים להיות צץ מתוך הצנצנות. מחזיק צנצנת ביד הלא-דתי שלך, מפעיל סכין חדה ודקה סביב השפה הפנימית של הצנצנת עם היד השנייה שלך כדי לשחרר כל מילוי שאולי נדבק לזכוכית. ואז בעדינות להפוך את העוגה לתוך כף היד שלך. זה צריך להחליק מן הצנצנת עם התנגדות קטנה. אם זה נדבק, לשדל אותו בעדינות על ידי הפעלת הסכין לאורך הקצה הפנימי של הצנצנת. לאחר העוגה מחליקה ללא צנצנת, להפוך אותו במהירות על צלחת או מדף האפייה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.