עוגת קוקוס אננס לוקח מסביב 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 923 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 70 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, סוכר, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו עוגת קוקוס ואננס, עוגת אננס קוקוס, ו עוגת אננס קוקוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסננים אננס, שומרים 1 כוס מיץ; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה קטנה שלבו קמח ואבקת אפייה. בקערה אחרת מקציפים חלמונים עד להסמכה קלה. מוסיפים בהדרגה 1 כוס סוכר, ומקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת צבע סמיך ולימון. מקציפים פנימה חמאה, תמציות ו 1/2 כוס מיץ שמור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
זנים של פטריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוסיפים חומרים יבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
5
מקציפים חלבונים עם מכות נקיות במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קוקוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. פייר לה פטה קרמנט דה לימו עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר