עוגת קוקוס חג המולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 739 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. לך לחנות ותביא מים, מרשמלו, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת חג המולד קוקוס קלה, עוגת קוקוס לחג המולד ליום 3 של # ChristmasWeek, ו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ועוד בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 177°. חמאה שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ' , ואז בשורה כל אחד עם נייר קלף עגול. חמאה על הנייר ואבק את המחבתות בקמח; לדפוק את העודף.
באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. השתמש במרית גומי כדי לגרד את הצדדים של הקערה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח כדי להתמזג. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החלב, חלב קוקוס, וקרם קוקוס עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
קרם קוקוס
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת הקמח ב 3 במרווחים, לסירוגין עם תערובת החלב ב 2 במרווחים, החל וכלה בתערובת הקמח. לאחר כל תוספת, לערבב במהירות נמוכה רק כדי לשלב את החומרים. מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ועוד בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 177°. חמאה שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ' , ואז בשורה כל אחד עם נייר קלף עגול. חמאה על הנייר ואבק את המחבתות בקמח; לדפוק את העודף.
באמצעות מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, להכות את הקרם במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. מקציפים את קרם הקוקוס ואת הקוקוס הטרי, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוס
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
לטאטא את החלבונים ביצה, סוכר, מים, קרם טרטר, ומלח בקערת נירוסטה גדולה עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הקערה על סיר מלא 2 סנטימטרים של מים רותחים בקושי. באמצעות מקצף יד או מערבל חשמלי כף יד, להמשיך להכות את תערובת ביצה לבן במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף את מרשמלו מיני ב 2 במרווחים תוך המשך להכות. חכה עד אצווה הראשונה של מרשמלו נמס לפני הוספת השני. להמשיך להכות במשך 2 עד 3 דקות יותר, עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוק
5-1/2 כוסות דגני אורז פריכים
4
הסר מהחום, מערבבים את הוניל, וממשיכים להכות עד הזיגוג הוא עבה מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
מחסנית שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה ולהפיץ את החלק העליון עם חצי מילוי הקצפת. חזור עם שכבה שנייה. ערם את שכבת העוגה הסופית על גבי שני הראשונים ולכסות העליון של העוגה וצדדים עם הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מפזרים את הקוקוס על החלק העליון והצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
3
מכסים את העוגה באופן רופף עם ניילון לעטוף ולאחסן במשך 1 יום בטמפרטורת החדר או עד 3 ימים במקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
זה מאתגר לדחוף קוקוס לצדדים של העוגה. בעת לחיצה על הקוקוס, הדובדבן תמיד נדבק לאצבעות שלי ומאדים הסיום של הזיגוג. גיליתי שזריקת חופנים קטנים של קוקוס לצד העוגה גורמת לה לדבוק די טוב-טכניקה מבולגנת אך יעילה ליצירת עוגה יפהפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
2
למי שרוצה לעקוב אחר המתכון המקורי של דודה מולי, הנה ההוראות שלה להפקת בשר קוקוס ונוזל מקוקוס טרי: "קודם לקנות קוקוס טרי. כדי לבחור את הטוב ביותר, לנער אותו להקשיב הרבה חלב בפנים. הכן את הקוקוס על ידי ביצוע הראשון חור או שניים בקצה אחד עם פטיש ודוקרן קרח. העמד את הקוקוס מעל קערה קטנה או כוס מדידה כדי לתפוס את החלב כפי שהוא מתנקז החוצה. לאחר מכן, לפצח את הקליפה החיצונית הקשה עם פטיש, ואז לחטט את החתיכות. בשר הקוקוס הלבן הפנימי יכול להיות מגורד [עם מגררת מיקרו-פליין ידנית]. מקררים הן את החלב והן את הקוקוס המגורד עד שיהיה מוכן לשימוש."
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובש
זילוף בצורת לב
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוס
נטיפי הודו צלויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)