קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת קוקוס טרס לצ'ס

עוגת קוקוס טרס לצ'ס
עוגת קוקוס טרס לצ'ס יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לכם חלב קוקוס, קוקוס, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), קוקוס טרס Leches עוגה, ו קוקוס טרס Leches עוגה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת זכוכית 13 על 9 אינץ עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הקמח בקערה קטנה ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.להפריד את הביצים, הצבת החלמונים בקערה של מערבל לעמוד. שמור את הלבנים בקערה נפרדת, מאוד נקייה, בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הסוכר לחלמונים, באמצעות מצורף ההנעה, להכות על מהירות גבוהה עד צהוב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
4
להעביר את התערובת לקערה גדולה; להפריש. לנקות ולייבש היטב את קערת המיקסר לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים את החלבונים ביצה בקערה הנקייה, באמצעות מצורף להקציף, שוט על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 1/2 דקות.באמצעות מרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך תערובת החלמון כדי להבהיר אותו. ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מפזרים את הקמח על תערובת הביצה בעדינות לקפל אותו, רק עד שאין יותר פסים קמח לבן. (אין לערבב.)
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים עד העוגה נפוחה וזהב ואת הקצוות למשוך מן הצדדים של המחבת, על 20 עד 25 דקות.בינתיים, מניחים את שלושת milks ואת הרום בקערה גדולה לטאטא עד בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
הסר את העוגה מהתנור ומניח על מתלה קירור חוט. באמצעות שיפוד קיסם או עץ, לתקוע חורים בכל רחבי העוגה ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
יוצקים את תערובת החלב באופן שווה על העוגה ולהמשיך קירור, כ 45 דקות יותר. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.כאשר העוגה מוכנה לשרת, מורחים את הקוקוס בשכבה זוגית במחבת גדולה. טוסט מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה וריחני, על 5 דקות. (אם הקוקוס מתחיל לשרוף, להפחית את החום.) מיד להסיר מן המחבת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים את השמנת הכבדה ואת אבקת הסוכר בקערה גדולה לטאטא עד פסגות בינוניות טופס. (אם אתה רוצה, טעם אותו עם כפית של רום כהה. חותכים את העוגה ומגישים עם ערימה של קצפת וקמצוץ קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רום כההרום כהה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה