עוגת קוקוס טרס לצ'ס
עוגת קוקוס טרס לצ'ס יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לכם חלב קוקוס, קוקוס, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), קוקוס טרס Leches עוגה, ו קוקוס טרס Leches עוגה.
הוראות
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת זכוכית 13 על 9 אינץ עם חמאה; להפריש.
מניחים את הקמח בקערה קטנה ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.להפריד את הביצים, הצבת החלמונים בקערה של מערבל לעמוד. שמור את הלבנים בקערה נפרדת, מאוד נקייה, בינונית.
מוסיפים את הסוכר לחלמונים, באמצעות מצורף ההנעה, להכות על מהירות גבוהה עד צהוב חיוור, על 5 דקות.
להעביר את התערובת לקערה גדולה; להפריש. לנקות ולייבש היטב את קערת המיקסר לעמוד.
מניחים את החלבונים ביצה בקערה הנקייה, באמצעות מצורף להקציף, שוט על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 1/2 דקות.באמצעות מרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך תערובת החלמון כדי להבהיר אותו. ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים.
מפזרים את הקמח על תערובת הביצה בעדינות לקפל אותו, רק עד שאין יותר פסים קמח לבן. (אין לערבב.)
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים עד העוגה נפוחה וזהב ואת הקצוות למשוך מן הצדדים של המחבת, על 20 עד 25 דקות.בינתיים, מניחים את שלושת milks ואת הרום בקערה גדולה לטאטא עד בשילוב; להפריש.
הסר את העוגה מהתנור ומניח על מתלה קירור חוט. באמצעות שיפוד קיסם או עץ, לתקוע חורים בכל רחבי העוגה ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות.
יוצקים את תערובת החלב באופן שווה על העוגה ולהמשיך קירור, כ 45 דקות יותר. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.כאשר העוגה מוכנה לשרת, מורחים את הקוקוס בשכבה זוגית במחבת גדולה. טוסט מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה וריחני, על 5 דקות. (אם הקוקוס מתחיל לשרוף, להפחית את החום.) מיד להסיר מן המחבת לקערה קטנה.
מניחים את השמנת הכבדה ואת אבקת הסוכר בקערה גדולה לטאטא עד פסגות בינוניות טופס. (אם אתה רוצה, טעם אותו עם כפית של רום כהה. חותכים את העוגה ומגישים עם ערימה של קצפת וקמצוץ קוקוס קלוי.