קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת קוקוס טרס לצ'ס

עוגת קוקוס טרס לצ'ס
עוגת קוקוס טרס לצ'ס יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לכם חלב קוקוס, קוקוס, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), קוקוס טרס Leches עוגה, ו קוקוס טרס Leches עוגה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל צלחת זכוכית 13 על 9 אינץ עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הקמח בקערה קטנה ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.להפריד את הביצים, הצבת החלמונים בקערה של מערבל לעמוד. שמור את הלבנים בקערה נפרדת, מאוד נקייה, בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הסוכר לחלמונים, באמצעות מצורף ההנעה, להכות על מהירות גבוהה עד צהוב חיוור, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
4
להעביר את התערובת לקערה גדולה; להפריש. לנקות ולייבש היטב את קערת המיקסר לעמוד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את החלבונים ביצה בקערה הנקייה, באמצעות מצורף להקציף, שוט על מהירות גבוהה עד פסגות בינוניות טופס, על 1 1/2 דקות.באמצעות מרית גומי, מערבבים כשליש מהחלבונים לתוך תערובת החלמון כדי להבהיר אותו. ואז בעדינות לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים את הקמח על תערובת הביצה בעדינות לקפל אותו, רק עד שאין יותר פסים קמח לבן. (אין לערבב.)
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
7
יוצקים את הבלילה לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים עד העוגה נפוחה וזהב ואת הקצוות למשוך מן הצדדים של המחבת, על 20 עד 25 דקות.בינתיים, מניחים את שלושת milks ואת הרום בקערה גדולה לטאטא עד בשילוב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
הסר את העוגה מהתנור ומניח על מתלה קירור חוט. באמצעות שיפוד קיסם או עץ, לתקוע חורים בכל רחבי העוגה ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
יוצקים את תערובת החלב באופן שווה על העוגה ולהמשיך קירור, כ 45 דקות יותר. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות או לילה.כאשר העוגה מוכנה לשרת, מורחים את הקוקוס בשכבה זוגית במחבת גדולה. טוסט מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה וריחני, על 5 דקות. (אם הקוקוס מתחיל לשרוף, להפחית את החום.) מיד להסיר מן המחבת לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מניחים את השמנת הכבדה ואת אבקת הסוכר בקערה גדולה לטאטא עד פסגות בינוניות טופס. (אם אתה רוצה, טעם אותו עם כפית של רום כהה. חותכים את העוגה ומגישים עם ערימה של קצפת וקמצוץ קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רום כההרום כהה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך