מגישים אותו חם ולח, זיגוג מבריק ורטוב - כפי שמוצג בתמונות שלי. או לשרת מקורר ולאפשר את העוגה כדי לחזק, צובר גוף עשיר-הדובדבן הופך מתוק, אטום, חמאת קטיפה בצבע שלג במרקם.עכשיו כל העניין הזה של עוגת שמרים מרגיש קצת 1950-ish לי. וזה בדיוק למה אני סוג של אוהב את זה. ויש סיבה טובה למצב רוח רטרו עוגת שמרים inspires...In יראת כבוד למחבת. תחשוב על זה, מלבד "cupcake" הפופולרי תמיד-מה משותף אפוי טוב דורש מחבת מיוחדת מאוד כדי ליצור אותו? בראוניז ועוגות שכבה יכולים לעבוד במגוון רחב של כלי אפייה מרובעים או עגולים - ומחבת לחם רב תכליתית נחמדה יכולה לעשות הכל מלחם בננה לקציץ סנדוויץ ' שאור. אבל מחבת Bundt הוא כל כך ייחודי - זה אירוע אפייה משלו באמת. ואפיית עוגת שמרים השראה רטרו, 1950 של תה זמן, אווירה חגיגית, חברתית, מסיבה טובה..היסטוריה של עוגת שמרים / מחבת. עד כמה שזה נראה שהפאן הומצא באורח פלא בעידן האמריקאי האיקוני הידוע כ "שנות ה - 50" ... זה לא היה. המחבת הייתה סימן מסחרי משנת 1950 על ידי דייוויד דאלקוויסט, מייסד ה-Nordic Ware, שממוקם בסנט לואיס פארק, מינסוטה. המקור האמיתי של המחבת בסגנון Bundt עקבות בחזרה לצד השני של העולם-גרמניה, אוסטריה, והונגריה באמת. אז מה אתה יודע, פאן Bundt האמריקאי הידוע לשמצה (כמו רוב אבותינו) הוא מהגר.למעשה טירוף פאן / עוגה Bundt היה מאוד מקדים את זמנו. כמו אלה פופס עוגה טיפשי-tastic, מזונות ב-a-צנצנת ו שייקים ירוקים-המגמה של" Bundt " היה סימן של פעמים - והתרחש באמצעות כמה שיווק ערמומי מעורבב עם כמה ערעור מילה-of-פה רציני של 1950. אתה יכול להודות לנשים של 1950 על שנתנו רגליים מגמה זו. זה היה עידן מסיבת טאפרוור. עוגות Bundt היו עוד מגמה חמה מרחפת במעגלים החברתיים בשכונה. אני ממשיך לדמיין סצנות מפלזנטוויל והעזרה.אני פשוט יכול לראות את זה .. "נשים שאוכלות צהריים" לוגמות תה וקפה בשמלות פסטל פרחוניות, שיער מסורק בלולאות חיצוניות מרוססות שיער נוקשה-שפתון ורוד קפוא על פיותיהם הנרגשים כשהם מחליפים מתכונים לעוגות עוגה ומתרברבים על כמה פרוסות של המתכון שלהן לבונדט שאכל את בעליהן אחרי ארוחת הערב. אה, אם רק הנשים האלה היו Pinterest.אבל מכיוון שמדיה חברתית עדיין הייתה במרחק חצי מאה, אנחנו צריכים להודות לעסקים גדולים על שהצית את טירוף עוגת Bundt. המגמה הוצתה כאשר פילסברי נתן חסות לקוקוף עוגת שמרים - גם בערך באותו זמן, עוגת פאונד (שכולם כבר ידעו ואהבו) בושלה במחבת שמרים והונחה בדפי ספר הבישול הטוב של משק הבית. בום. באנדט נולד בתרבות האמריקאית.(היסטוריה Bundt דרך foodtimeline) ומגמת Bundt ממשיכה. העמדה שלי היא הוכחה לכך.אני חייב להודות שיש משהו מקסים בעוגת שמרים. הרכסים הרכים בעוגה, צורת הסופגנייה החתימה, אידיאלי עבור חיתוך קל, אחיד. קווי העוגה הדקים המושכים המאפשרים זיגוג מזוגג להמיס ולהתכרבל, עטו בשלולית סוכר מבריק. אז מספיק לפטפט Bundt נשים (וחבר ' ה-yay איך הזמנים השתנו במטבח), מאפשר פופ Bundt בתנור, תלול קצת תה, לחלוט קצת קפה שחור, לפרוש מפת שולחן הפשתן הטובה ביותר שלנו ולהפוך את גרסת Chordettes של מר סנדמן .. באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג, באנג.עוגת קוקוס טבעונית עם Glazemakes קוקוס אחד Bundt עם זיגוג