מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ ' עם תרסיס קמח nonstick.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה גדולה, לנצח את הסוכר והחמאה במהירות בינונית עם מיקסר עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
3
מוסיפים את החלמונים, תמצית קוקוס ותמצית וניל, מכים עד בשילוב. בקערה בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תמצית קוקוס
תמצית וניל
סודה לשתייה
חלמון ביצה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בקערה קטנה, לשלב את חלב קוקוס וחמאה. בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה לסירוגין עם תערובת חלב קוקוס, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח, פועם רק עד בשילוב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
חלב-חמאה
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל לתוך הבלילה. כפית את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות ואופים במשך 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
תנור
קערה
6
בואו מגניב.
7
מורחים את ציפוי הלימון הלוהט בין השכבות ועל החלק העליון ועל הצדדים של העוגה. לחץ פתיתי קוקוס סביב העוגה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
ציפוי
מורחים
ליים
8
מקשטים עם פטל טרי ופרוסות לימון,אם תרצה. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת ליים
פטל
9
בקערה גדולה, לנצח את החמאה, מיץ ליים גרידת ליים במהירות בינונית עם מיקסר עד בשילוב. בהדרגה להוסיף את הסוכר של ממתקים, להכות עד חלקה.