עוגת קוקוס שוקולד לבן
עוגת קוקוס שוקולד לבן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 474 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 352 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חלב קוקוס, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת קוקוס ללא בישול.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז צלחת 9 אינץ ' צלחת עמוקה עוגת זכוכית.
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, ומלח יחד בסיר 2 ליטר, כבד.
לטאטא בכוס 1 של הקרם ואת ½ כוס חלב קוקוס.
להקציף בחלמונים, אחד בכל פעם, עד חלקה.הגדר את הסיר מעל חום בינוני. מערבבים או להקציף כל הזמן, לוודא להגיע לפינות של המחבת, כמו התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה – זה צעד קל יותר לעשות עם מקצף ואז כף, אז אני משתמש בשני הכלים.
הסר את המחבת מן החום לטאטא את התערובת היטב, ואז להחזיר את המחבת לחום. מבשלים את התערובת, מקציפים כל הזמן, במשך 1 דקה.
הסר את פודינג מן החום ומערבבים שוקולד לבן וניל. מערבבים עד שהשוקולד נמס. התערובת תהיה עבה מאוד ומעט (מאוד!) שמנוני מחפש.
להעביר את התערובת לקערת מתכת גדולה (השתמשתי בקערה של מערבל לעמוד), לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף (השתמשתי קלף) על גבי, ומקרר עד קר.כאשר פודינג קר, להכות אותו עם מערבל חשמלי על מהירות גבוהה עבור1 דקה, עד שהוא חלק.
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של שמנת כבדה ומכים במהירות גבוהה עד לתערובת עבה ורך כמו קצפת. מקפלים ב 1 כוס קוקוס קלוי.
יוצקים לתוך קרום מוכן. בשלב זה ייתכן שתרצה לעשות ציפוי של קצפת. המתכון של לורה ברודי לא היה אחד, אבל אני הכה 1 כוס של קצפת כבדה והוסיף קצת סוכר ווניל ולאחר מכן שפכתי אותו בקצוות.
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס קלוי. מקררים את העוגה עד שמוכנים להגיש.* כדי טוסט קוקוס בתנור, מורחים אותו על גיליון אפייה רדוד, מעוטר ומניחים אותו בתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב 1 עד 2 פעמים. אני בדרך כלל טוסט זה עד כמה קוקוס הוא זהב, אז אני מערבב את כל זה ביחד.