קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קוקוס שוקולד לבן

עוגת קוקוס שוקולד לבן
עוגת קוקוס שוקולד לבן עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 474 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 352 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, חלב קוקוס, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת קוקוס ללא בישול.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז צלחת 9 אינץ ' צלחת עמוקה עוגת זכוכית.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מערבבים את הסוכר, קורנפלור, ומלח יחד בסיר 2 ליטר, כבד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לטאטא בכוס 1 של הקרם ואת ½ כוס חלב קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להקציף בחלמונים, אחד בכל פעם, עד חלקה.הגדר את הסיר מעל חום בינוני. מערבבים או להקציף כל הזמן, לוודא להגיע לפינות של המחבת, כמו התערובת מתעבה ומגיע לרתיחה – זה צעד קל יותר לעשות עם מקצף ואז כף, אז אני משתמש בשני הכלים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את המחבת מן החום לטאטא את התערובת היטב, ואז להחזיר את המחבת לחום. מבשלים את התערובת, מקציפים כל הזמן, במשך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר את פודינג מן החום ומערבבים שוקולד לבן וניל. מערבבים עד שהשוקולד נמס. התערובת תהיה עבה מאוד ומעט (מאוד!) שמנוני מחפש.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6
להעביר את התערובת לקערת מתכת גדולה (השתמשתי בקערה של מערבל לעמוד), לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף (השתמשתי קלף) על גבי, ומקרר עד קר.כאשר פודינג קר, להכות אותו עם מערבל חשמלי על מהירות גבוהה עבור1 דקה, עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של שמנת כבדה ומכים במהירות גבוהה עד לתערובת עבה ורך כמו קצפת. מקפלים ב 1 כוס קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
8
יוצקים לתוך קרום מוכן. בשלב זה ייתכן שתרצה לעשות ציפוי של קצפת. המתכון של לורה ברודי לא היה אחד, אבל אני הכה 1 כוס של קצפת כבדה והוסיף קצת סוכר ווניל ולאחר מכן שפכתי אותו בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
9
מפזרים את החלק העליון עם הנותרים 1/4 כוס קוקוס קלוי. מקררים את העוגה עד שמוכנים להגיש.* כדי טוסט קוקוס בתנור, מורחים אותו על גיליון אפייה רדוד, מעוטר ומניחים אותו בתנור f שחומם מראש 350 מעלות במשך 10-15 דקות, תוך ערבוב 1 עד 2 פעמים. אני בדרך כלל טוסט זה עד כמה קוקוס הוא זהב, אז אני מערבב את כל זה ביחד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק