קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה

עוגת קטיפה אדומה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 485 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צבע מאכל, חלב חמאה, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחום ל 350 מעלות. גריז שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ', קו עם נייר קלף, קלף שמן, ואז מחבתות קו (הערה: הייתי מתוך קלף, אז אני פשוט משומן המחבת עם קיצור ואבק אותו בקמח).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את חלב החמאה, ביצים, חומץ, ותמצית וניל יחד במדד נוזלי 4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מערבבים את 2 כפות הקקאו וצבעי מאכל אדומים יחד בקערה קטנה כדי ליצור משחה חלקה.באמצעות מערבל לעמוד מצויד משוט, להכות את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת קמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם תערובת ביצים וגירוד הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
הוסף תערובת קקאו והכה על מהירות בינונית עד משולב לחלוטין, על 30 שניות, גירוד קערה לפי הצורך. תן את הבלילה ערבוב סופי עם מרית גומי. לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ולאפות את העוגות עד קיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, כ 25 דקות, סיבוב המחבתות באמצע דרך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחורחבלי שוש טוויסט שחור
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב קצה העוגות, ואז להעיף אותם החוצה על מתלה תיל. לקלף את נייר הקלף (אם משתמשים), להעיף את העוגות בצד ימין למעלה, ולתת מגניב לחלוטין לפני הציפוי.לקבלת ציפוי: באמצעות מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
הוסף גבינת שמנת, 1 חתיכה בכל פעם, ופעימה עד incorporated, על 30 שניות. מקציפים וניל ומלח. אם עושים קדימה, לשמור מקורר עד מוכן לשימוש (להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש).כאשר העוגות מוכנות, קו הקצוות של מגש עוגה עם פסים של קלף או נייר שעווה כדי לשמור על המגש נקי בזמן שאתה להרכיב את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר2 טורטיות קמח (8 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
7
מניחים את אחת שכבות העוגה על המגש.
8
מורחים 2 כוסות של ציפוי באופן שווה על גבי, ממש עד קצה העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
9
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי ולחץ בעדינות לדבוק. כפור את העוגה עם הציפוי שנותר
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה