עוגת קטיפה אדומה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 485 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צבע מאכל, חלב חמאה, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב האמצעי וחום ל 350 מעלות. גריז שני מחבתות עוגה עגולות 9 אינץ', קו עם נייר קלף, קלף שמן, ואז מחבתות קו (הערה: הייתי מתוך קלף, אז אני פשוט משומן המחבת עם קיצור ואבק אותו בקמח).
לטאטא את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד בקערה בינונית. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את חלב החמאה, ביצים, חומץ, ותמצית וניל יחד במדד נוזלי 4 כוס.
מערבבים את 2 כפות הקקאו וצבעי מאכל אדומים יחד בקערה קטנה כדי ליצור משחה חלקה.באמצעות מערבל לעמוד מצויד משוט, להכות את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, 3 דקות. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת קמח בשלושה חלקים, לסירוגין עם תערובת ביצים וגירוד הצדדים של הקערה לפי הצורך.
הוסף תערובת קקאו והכה על מהירות בינונית עד משולב לחלוטין, על 30 שניות, גירוד קערה לפי הצורך. תן את הבלילה ערבוב סופי עם מרית גומי. לגרד את הבלילה לתוך המחבתות מוכן ולאפות את העוגות עד קיסם מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים מצורפים, כ 25 דקות, סיבוב המחבתות באמצע דרך האפייה.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות. הפעל סכין קטנה סביב קצה העוגות, ואז להעיף אותם החוצה על מתלה תיל. לקלף את נייר הקלף (אם משתמשים), להעיף את העוגות בצד ימין למעלה, ולתת מגניב לחלוטין לפני הציפוי.לקבלת ציפוי: באמצעות מערבל לעמוד מצויד עם משוט, להכות חמאה וסוכר במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 2 דקות.
הוסף גבינת שמנת, 1 חתיכה בכל פעם, ופעימה עד incorporated, על 30 שניות. מקציפים וניל ומלח. אם עושים קדימה, לשמור מקורר עד מוכן לשימוש (להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש).כאשר העוגות מוכנות, קו הקצוות של מגש עוגה עם פסים של קלף או נייר שעווה כדי לשמור על המגש נקי בזמן שאתה להרכיב את העוגה.
מניחים את אחת שכבות העוגה על המגש.
מורחים 2 כוסות של ציפוי באופן שווה על גבי, ממש עד קצה העוגה.
מניחים את שכבת העוגה השנייה על גבי ולחץ בעדינות לדבוק. כפור את העוגה עם הציפוי שנותר